DeeJay_Kill Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 pogadajmy o samochodach: hasło - A4:D Muszę się za tę Aleksandrę brać dalej... już niedługo dj nie będzie spał, jadł, ani miał czasu, ale zanim to nastąpi, wpadnie do mnie Seba i ogarniemy grzanie tylnej szyby;D
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 pogadajmy o samochodach: hasło - A4:DMuszę się za tę Aleksandrę brać dalej... już niedługo dj nie będzie spał, jadł, ani miał czasu, ale zanim to nastąpi, wpadnie do mnie Seba i ogarniemy grzanie tylnej szyby;D bierz ja na wrsztat a nie ja sledzisz
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 spróbuję w cywilizowany sposób - wiesz...np gwoździe na asfalt i akurat będę przejeżdżał obok, jak gumę złapie... ^^
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 hahahaha ta jasne DeJot nie klam juz mnie nie kochasz .... Wilson Blade COMP 2013 | SQUASH \ Rakiety do squasha Wilson | Rakiety do squasha, badmintona i tenisa. - erakiety.com taka sucz kupilem niestety nie w takiej cenie :facepalm::facepalm: ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- swoja droga dobra strona jest sporo taniej niz w sklepach jak widze
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 to ja rozkminiam nad taka RAKIETA do squasha HyperTeam WILSON -44% (2889774616) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo taka DUNLOP BIOTEC X-LITE TI RAKIETA DO SQUASH KURIER (2904221364) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 hahahaha ta jasne DeJot nie klam juz mnie nie kochasz .... Racja - teraz kolej na saksofonistkę;D
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 :cry::cry: znajdziesz sobie nwego kolege kupisz mu taki gadzet i juz nie bedziesz sie smutasil
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Klysiu taka ogarnij SQUASH:Rakieta - WILSON - K145 Najlżejsza + piłka (2877806648) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 hahahaha ta jasne DeJot nie klam juz mnie nie kochasz .... Wilson Blade COMP 2013 | SQUASH \ Rakiety do squasha Wilson | Rakiety do squasha, badmintona i tenisa. - erakiety.com taka sucz kupilem niestety nie w takiej cenie :facepalm::facepalm: ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- swoja droga dobra strona jest sporo taniej niz w sklepach jak widze znaczy się, że łykłeś drożej
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Klysiu taka ogarnij SQUASH:Rakieta - WILSON - K145 Najlżejsza + piłka (2877806648) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to jak juz nie bede napitalal po scianach i suficie i schudne chociaz 10 kg
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Seba widziany kolo szpitala WAM ale udawal ze mnie nie widzi Seba widziany kolo szpitala WAM ale udawal ze mnie nie widzi chyba, że Seba nie udaje tylko po prostu nie widzi a autem jeździ na pamięć hahahaha ta jasne DeJot nie klam juz mnie nie kochasz .... Wilson Blade COMP 2013 | SQUASH \ Rakiety do squasha Wilson | Rakiety do squasha, badmintona i tenisa. - erakiety.com taka sucz kupilem niestety nie w takiej cenie :facepalm::facepalm: ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- swoja droga dobra strona jest sporo taniej niz w sklepach jak widze znaczy się, że łykłeś drożej niestety tak ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- lo kuzwa a to co sie robi
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Seba, ale jak robisz Multi cycaty to musisz je później Odznaczyć niestety
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 klysiu zobacz to Unsquashable DSP 400 | SQUASH \ Rakiety do squasha Unsquashable | Rakiety do squasha, badmintona i tenisa. - erakiety.com ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- Seba widziany kolo szpitala WAM ale udawal ze mnie nie widzi Seba widziany kolo szpitala WAM ale udawal ze mnie nie widzi chyba, że Seba nie udaje tylko po prostu nie widzi a autem jeździ na pamięć Seba, ale jak robisz Multi cycaty to musisz je później Odznaczyć niestety looooooooooooooo co paranoja
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 klysiu zobacz to Unsquashable DSP 400 | SQUASH \ Rakiety do squasha Unsquashable | Rakiety do squasha, badmintona i tenisa. - erakiety.com no tez jest ok ale poweim wam ze juz sie nauczylem ze lepiej dac pare pln wiecej za cos markowego niz jakiego no name i zaraz kupowac nastepne
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 klysiu zobacz to Unsquashable DSP 400 | SQUASH \ Rakiety do squasha Unsquashable | Rakiety do squasha, badmintona i tenisa. - erakiety.com no tez jest ok ale poweim wam ze juz sie nauczylem ze lepiej dac pare pln wiecej za cos markowego niz jakiego no name i zaraz kupowac nastepne jak to mówi moja teściówka - Nie stać mnie żeby kupować tanie rzeczy -coś w tym jest ---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- tak w ramach relaksu , ile można o paletkach gadać
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 klysiu zobacz to Unsquashable DSP 400 | SQUASH \ Rakiety do squasha Unsquashable | Rakiety do squasha, badmintona i tenisa. - erakiety.com no tez jest ok ale poweim wam ze juz sie nauczylem ze lepiej dac pare pln wiecej za cos markowego niz jakiego no name i zaraz kupowac nastepne jak to mówi moja teściówka - Nie stać mnie żeby kupować tanie rzeczy -coś w tym jest no powiem tak zakupiłem sobie dwie pary jeansow na ryniaszu 3 miechy pozniej jedne przetarte w kroku ale to pewnie ze mam tak tega pyte :polew:a drugie pekly w kroku jak kucalem a zakupilem w bardzo okazyjnej cenie jakies 2 lata temu dwie pary firmy Wrangler i chodze do dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi