MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 ja się nie biorę za renault;p ...a poza tym nie jestem dobry;D DJ-u , może masz kogoś znajomego kto by to ogarnął Wytęż proszę główkę - zależy mi
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Mili Państwo - Potrzebuję dobrego mechanika aby naprawił skrzynię automatyczną w Renault - ma ktoś może namiar na takiego fachurę ??? Marian zajebsci fachowcy tylko Renaulty rzezbia sa na Legionow 122 maja wrsztat na czesci nie czekasz bo obok warsztatu maja sklep z czesciami tutaj masz nr. tel. 42-630-56-55 kom 888-233-667
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Mili Państwo - Potrzebuję dobrego mechanika aby naprawił skrzynię automatyczną w Renault - ma ktoś może namiar na takiego fachurę ??? Marian zajebsci fachowcy tylko Renaulty rzezbia sa na Legionow 122 maja wrsztat na czesci nie czekasz bo obok warsztatu maja sklep z czesciami tutaj masz nr. tel. 42-630-56-55 kom 888-233-667 Dzięki uprzejmnie
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 do usług wladi napisał żebyśmy jakiegoś szofera ogarneli
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 :decayed: po tre doj**ałeś na bicku Właśnie też miałem zapytać
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 :decayed: po tre doj**ałeś na bicku Właśnie też miałem zapytać kto u nas nie pije a moze jeszcze ktoś chetny na kulturalne spozycie wyrobu chmielowego z kolega z klubu ktory przybedzie z Helu
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 do usług wladi napisał żebyśmy jakiegoś szofera ogarneli Szczerze mówiąc to nie mam w tej chwili ale coś się wymyśli
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 do usług wladi napisał żebyśmy jakiegoś szofera ogarneli Szczerze mówiąc to nie mam w tej chwili ale coś się wymyśli ja tez cos pomysle tylko gdzie tego ochlej ryja zabierzemy
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Będziemy in tacz, ma mój telefon
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Będziemy in tacz, ma mój telefon ukradł ci
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Sam dałem, z własnej i nie przymuszonej woli:decayed:
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 ej jakie picie? co sie dzieje? czemu nic nie wiem
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 ej jakie picie? co sie dzieje? czemu nic nie wiem przyjedza jakis kozak z pomorza
Seba_LDZ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 yy ze tak zapytam jakie picie ?? a nie ja nie pije yy doj**alem na klate i na brzuch a pozniej doj**alem sosne w saunie popatrzylem dzisiaj na tego typka co gadal o tych autach pamietacie ?? co mu przod do gory rwalo ?? dzisiaj c**jek 130 na klate bral heeheh ale smiac mi sie chcialo bo tylko raz a j**any warczal jakby z pol tony targal a ledwo targnal hyhyhyh
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 yy ze tak zapytam jakie picie ?? a nie ja nie pije yy doj**alem na klate i na brzuch a pozniej doj**alem sosne w saunie popatrzylem dzisiaj na tego typka co gadal o tych autach pamietacie ?? co mu przod do gory rwalo ?? dzisiaj c**jek 130 na klate bral heeheh ale smiac mi sie chcialo bo tylko raz a j**any warczal jakby z pol tony targal a ledwo targnal hyhyhyh pamietamy koksa co mowil zeby zamisat palic to sobie freda zmarszczyc lepiej to jak nie pijesz to juz mamy chetnego do szoferki
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 No to grubo Seba ja startuje z silka od lutego tak na poważnie:wink:
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 No to grubo Seba ja startuje z silka od lutego tak na poważnie:wink: same koksy bede z was
Rekomendowane odpowiedzi