Seba_LDZ Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 bo dzisiaj się nie liczy wykształcenie tylko wiedza i umiejętności - im ludzie to wcześniej zaczają tym szybciej zobaczą $$$$ ps: nie odbierz tego źle Panie Kłysek ale te wszystkie papiery co wydają nawet na państwowych, dobrze ratingowanych uczelniach nawet się nie nadają do podtarcia bo są za sztywne... jestem tego samego zdania ile razy bylem na rozmowie nikt nigdy mnie nie zapytal czy skonczylem chocby podstawowke takze moimi dyplomami moge sobie auto odsniezac zeby nie powiedziec ze dpe wytrzec
szczawik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 takze moimi dyplomami moge sobie auto odsniezac zeby nie powiedziec ze dpe wytrzec chyba dope na aucie:decayed:
szczawik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 najlepiej dla pracodawcy, zeby pracownik byl mlody tak kolo 20-25lat, mial 30lat doswiadczenia, mial skonczone milion uczelni, znal sie na wszystkim a do tego wladal 25 jezykami... oczywiscie biegle... kiedy ten sam pracodawca ma skonczona podstawowke...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 nooo i polowa z tych wymagan ktore stawiaja pracodawcy c**ja sie nada w tej pracy zaraz Wam podesle jakie wymagania dostalem z jednej firmy przy wspolpracy w charakterze pracy jako grafik komputerowy
Gość SpongeBob Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 najlepiej dla pracodawcy, zeby pracownik byl mlody tak kolo 20-25lat, mial 30lat doswiadczenia, mial skonczone milion uczelni, znal sie na wszystkim a do tego wladal 25 jezykami... oczywiscie biegle... kiedy ten sam pracodawca ma skonczona podstawowke... cos w tym jest moj szefuncio ktory ma uprawnienia pyta sie mnie co za nowe rozporzadzenia weszly bo on nie wie o czym do niego mowia
Seba_LDZ Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 oo mam i to jest kopiuj wklej "Od kandydata na takie stanowisko oczekujemy znajomości następujących programów: Photoshop, InDesign, Illustrator, Corel Draw, After Effects, 3ds Max, Power, Point, AutoCad, Flash oraz umiejętności posługiwania się językami: PHP, Javascript, CSS3, XML, JQuery, Actionscript 3.0, MySql." :facepalm::facepalm: nie jestem grafikiem nie umiem :facepalm::facepalm: ---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:27 ---------- odpisalem im krotko "Bardzo chętnie nawiążę stałą współpracę, natomiast nie jestem programistą a już tym bardziej nie znam się na bazach danych." k**wa nie odezwali sie :facepalm::facepalm:
klysek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ludzie to wszytsko sie kupy d*py nie trzyma pora gotowac smole i czsas umierac
szczawik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 oo mam i to jest kopiuj wklej "Od kandydata na takie stanowisko oczekujemy znajomości następujących programów: Photoshop, InDesign, Illustrator, Corel Draw, After Effects, 3ds Max, Power, Point, AutoCad, Flash oraz umiejętności posługiwania się językami: PHP, Javascript, CSS3, XML, JQuery, Actionscript 3.0, MySql." :facepalm::facepalm: nie jestem grafikiem nie umiem :facepalm::facepalm: ---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:27 ---------- odpisalem im krotko "Bardzo chętnie nawiążę stałą współpracę, natomiast nie jestem programistą a już tym bardziej nie znam się na bazach danych." k**wa nie odezwali sie :facepalm::facepalm: japierdole jakie wymagania:decayed: ciekawe czy maja wszystkie oryginalne pudelka... sam max i cad to okolo 40k zl:decayed:
klysek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 a zmywaki w anglii juz obsadzone ja caly czas sie wacham nad wyjazdem do Wali jakos mi tak c**jowo pomyslec ze bede tam tylko wujasem zadnych znajomkow itd.
klysek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 a masz co robic to pojade z toba pewnie robota jest od wejscia z tym nie ma problema
Seba_LDZ Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 oo mam i to jest kopiuj wklej "Od kandydata na takie stanowisko oczekujemy znajomości następujących programów: Photoshop, InDesign, Illustrator, Corel Draw, After Effects, 3ds Max, Power, Point, AutoCad, Flash oraz umiejętności posługiwania się językami: PHP, Javascript, CSS3, XML, JQuery, Actionscript 3.0, MySql." :facepalm::facepalm: nie jestem grafikiem nie umiem :facepalm::facepalm: ---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:27 ---------- odpisalem im krotko "Bardzo chętnie nawiążę stałą współpracę, natomiast nie jestem programistą a już tym bardziej nie znam się na bazach danych." k**wa nie odezwali sie :facepalm::facepalm: japierdole jakie wymagania:decayed: ciekawe czy maja wszystkie oryginalne pudelka... sam max i cad to okolo 40k zl:decayed: taaaa napewno maja jak wieksza polowe to nie wiedza nawet co to jest i z czym sie to je ---------- Post dopisany at 15:24 ---------- Poprzedni post napisany at 15:22 ---------- przy nastepnej okazji jak ktos jebnie taka litanie to postaram sie zadac szczegolowe pytanie np z maxa czy sa wstanie mi okreslic ile potokow renderujacych bedzie wymagala moja praca podczas renderingu 4 kanalowego materialow w technologii high dynamic range image wiem ze zdanie nie ma sensu ale moze sie zastanowia nad tym co pisza jak nie beda wiedzieli o co pytam hehehe chcialbym zobaczyc mine takiej osoby co to bedzie czytac :polew::polew:
Szakal Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dajcie spokój ,studia to już teraz się robi dla zasady bo inaczej tego powiedzieć nie można ,na h** mi sie uczyć jakiejś skoplikowanej matematyki ,rachunkowości czy innych pierdół które nie dość że teraz robi komputer to jeszcze się nie przydadzą w pracy ,ale to że system szkolnictwa w Polsce jest przestarzały to już inna historia:facepalm: Do obecnej pracy przyszedłem jako kompletnie zielony gość ,nie mający pojęcia o logistyce czy transporcie ,teraz po niecałych 2 latach pracy jestem tak wyszkolony że żadne studia mi tu do szczęścia nie są potrzebne (mi nie ,ale pracodawca wiadomo..) ,a jak siedze na uczelni to sie zastanawiam gdzie większość tej wiedzy mógłbym wykorzystać i narazie wychodzi na to że nigdzie:facepalm:
szczawik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 o czym tu gadac... ja mialem na budownictwie przedmiot religioznawstwo... k**wa z zaliczeniem... ---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ---------- wiadomo o co chodzi... etat dla corki pana doktora musi byc... ale przydalo sie, teraz jak oddaje projekty to sie modle do buddy, zeby sie nie zawalilo:decayed:
klysek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 no dobra my tu gadu gadu a kto ma dla mnie jakis etacik
Rekomendowane odpowiedzi