klysek Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 k**wa taki to pozyje no naprawde na grafik nie mam co narzekac
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 przy takim grafiku to Ty chyba mówiłeś o zarobkach rocznych:grin: Dobra, trzeba się brać za swoje roboty:) Wiosna idzie! Aha - kłysiu, zapytaj swoich "przyjaciół", czy im jakis duży TV nie zbywa:naughty:
klysek Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 przy takim grafiku to Ty chyba mówiłeś o zarobkach rocznych:grin: Dobra, trzeba się brać za swoje roboty:) Wiosna idzie! Aha - kłysiu, zapytaj swoich "przyjaciół", czy im jakis duży TV nie zbywa:naughty: zapytam jak najbardziej
skrab Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 przy takim grafiku to Ty chyba mówiłeś o zarobkach rocznych:grin: Dobra, trzeba się brać za swoje roboty:) Wiosna idzie! Aha - kłysiu, zapytaj swoich "przyjaciół", czy im jakis duży TV nie zbywa:naughty: Siema' Jak chcesz to ja dam ci za darmo taki zwykły chyba 26"
Seba_LDZ Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 eee DJ owi chodzi o szlore taka ze 60 cali :D
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Dzięki wielkie skrab:) Mam jeszcze jakieś tv 28, czy tam 29", ale właśnie chodzi o coś typu 47" w górę
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 kminiłem nad tym, ale rzutnik musiałby być na dworze, żeby to z ulicy widoczne było;/ Aha - tabliczkę mi na obywatelskiej zrobią;]
Bartas Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 ouu to mi 120 powiedzieli musze tam sie przejechac widze ;p
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 taką z plexi - ma być na niej znaczek Audi wygrawerowany:)
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 dzisiaj byłem na drugim etapie z tym wnioskiem - póki co, początek remontu, więc wg zasad projektu mam wystartować w sierpniu dopiero.
klysek Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 dzisiaj byłem na drugim etapie z tym wnioskiem - póki co, początek remontu, więc wg zasad projektu mam wystartować w sierpniu dopiero. ale ta dotacje dostaniesz czy czekasz na odpowiedz ?
pocas Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Coś się jebie z forum. Ciągle mnie do 2633 strony przenosi
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 w sierpniu mogę otwierać, a dotacja - wcześniej:)
klysek Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 w sierpniu mogę otwierać, a dotacja - wcześniej:) no to i tak dobrze ze ci przyznali a pytałeś ile czasu musisz ciagnac zeby w razie czego nie musiec im kasy cofac ?
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Nic nie wiadomo, czy mi przyznają, ale ja nie biorę pod uwagę innej opcji;] Niech dają rok mam prowadzić, ale zamierzam dłużej:)
Rekomendowane odpowiedzi