Seba_LDZ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 u mnie pokazuje np 40 l jak stoje podlaczales kompa do auta ?
Dzidek1908 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No dokładnie 40 , 35 itd . Komputerka nie podłaczyłem bo jestem laik w tych sprawach .
Seba_LDZ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 uuu nie kupuje sie autka bez podlaczenia komputerka hyhyhyhprzylatuja na spoty ladnie sie udzielaj a bedzie Ci pewnie dane podlaczyc machinu do machiny kiedys szpece Ci obadaja bo na mnie niestety liczyc nie mozna ja zwykly pedal jestem ---------- Post dopisany at 08:20 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ---------- aa co do tego spalania hmm nie wiem czy to jest normalne ale tez tak mam :decayed: moze byc cos namieszane z dawkami palywa ale jak mowie ja pedal jestem wiec mna sie nie sugeruj moze za troche wstana szpecjalisci to podsuna bardziej racjonalny pomysl
Dzidek1908 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Skoro tak mówisz . To może postaram sie wyrobić w ta niedziele . Autko należało wczesniej do Klubowicza AUDI A4 KLUB POLSKA . Mam wszystkie fakturki z wymian . Sprawdzany był w bazie Audi i wszystko grało ( serwisowany był w ASO ) . Nie było nigdzie bite ( sprawdzony miernikiem ) .
Seba_LDZ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 aaa no tak wspominales ze klubowe bylo a tu na forum go szukales ? moze jest jakas hystoryja ---------- Post dopisany at 08:31 ---------- Poprzedni post napisany at 08:31 ---------- zawsze to pewniejsze juz troche
klysek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Skoro tak mówisz . To może postaram sie wyrobić w ta niedziele . Autko należało wczesniej do Klubowicza AUDI A4 KLUB POLSKA . Mam wszystkie fakturki z wymian . Sprawdzany był w bazie Audi i wszystko grało ( serwisowany był w ASO ) . Nie było nigdzie bite ( sprawdzony miernikiem ) . a od kogo kupiłeś jak można wiedzieć
Dzidek1908 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Musze też kupić letnie oponki . Bo pogoda widac sie juz zmienia a oponek brak . Mógli byście polecic jakieś nie za drogie a fajne i dobre:decayed: . I gdzie w łodzi śa w miare dobre ceny . Mam maximum na nie 1000zł
Seba_LDZ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 daj znac od kogo kupowales auto z forum ja latam na dunlopach sp sportach i sa wedlug mnie ok nie sa glosne dobrze sie hamuje a kupuj tylko przez internet bedziesz mial sporo taniej swojego czasu pamietam hugo chyba wystawial jakiec opony na sell
Dzidek1908 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Osoba sprzedajaca pochodziła z Ciladzia koło Rawy Mazowieckiej . Autko znalazłem na forum wv . Zapomniałem jak miał na imie właściciel . Ale na forum Audi A4 KLUB POLSKA tez był zarejestrowany ale tu nie szukałem . Naklejke ma na tylnej klapie AUDI A4 KLUB POLSKA ale wspominałem juz o tym . pOSTARAM SIE PODJECHAC NA SPOCIK PANOWIE to pogadamy bo teraz jestem w pracy i nie moge za zbytnio pisac . Ale jak by co telefon do byłego własciciela mam i moge zadzwonic zapytać .
Seba_LDZ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 mam pewien typ ---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:22 ---------- w sensie chlopaki z tamtych rejonow byli kilka razy u nas na spotach
Dzidek1908 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Wiem ze autko ma chipa i zmieniona turbine z czymś tam jeszcze na wydajniejsza. Nie pamiętam nazwy tej turbiny ale mam dokumenty od niej i gwarancje. Kolor auta to perła laweda szary. A ma zmienione oświetlenie tablicy rej tylnej na ledowe z audi a5. może teraz ktoś kojarzy te autko.
Mardzieg Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Możecie polecić jakiegoś dobrego mechanika który ogarnie mi i założy nowy gwint Bilsteina B12 Pro Kit??? Sam się nie biorę bo coś spartole
Seba_LDZ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 mhm mam pewien typ ale jak cos to typ sie sam odezwie
Dzidek1908 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 W każdym bądź razie i tak kocham już te autko. Ale w sumie trudno się dziwić przesiadajac się z forda fiesty z 98 . chodź na fieste nie można było powiedzieć złego słowa. 15 lat i nic jej nie było nie jest, nigdy nie zawiodła. Teraz chce ją sprzedać w miarę szybko.
Seba_LDZ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 hehehe no to deczko przesiadke zrobiles :D zawodowo
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No to zakończyłem szkolenie i mam certyfikat;p Mardzieg - gwint Ci mogę założyć, ale w przyszłym tygodniu:)
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ukończenia szkolenia "własna firma";p paru rzeczy się dowiedziałem, jednak ogólny poziom szkolenia słaby.
Rekomendowane odpowiedzi