klysek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dj kolega od A6 sie obudził i pyta czy da sie w koncu naprawic ten jego gadzet czy ma przyjechac i to od ciebie zabrac
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wpadli złodzieje samochodów - jechali kradzionym autem
klysek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 auto sławne na cala Polske bede sobie mogl cyknac przy nim fotke dzisiaj na spocie
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 auto sławne na cala Polske bede sobie mogl cyknac przy nim fotke dzisiaj na spocie no chyba nie bardzo bo stoi u idczakow ale jak chcesz to przy focusie mozesz
klysek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 auto sławne na cala Polske bede sobie mogl cyknac przy nim fotke dzisiaj na spocie no chyba nie bardzo bo stoi u idczakow ale jak chcesz to przy focusie mozesz to musisz mnie zabrac do Idczakow i tam strzele słitfocie
Seba_LDZ Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 zacnie Tomku Ciebie tam brakuje z flacha heheheheh
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 zacnie Tomku Ciebie tam brakuje z flacha heheheheh chyba z kalachem
klysek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 zacnie Tomku Ciebie tam brakuje z flacha heheheheh Seba wez mi zgraj na jakiegos pen drive te nasze słit focie z i filmy z BT
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 zacnie Tomku Ciebie tam brakuje z flacha heheheheh Seba wez mi zgraj na jakiegos pen drive te nasze słit focie z i filmy z BT o ja tez chce ja tez chce
klysek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 zacnie Tomku Ciebie tam brakuje z flacha heheheheh Seba wez mi zgraj na jakiegos pen drive te nasze słit focie z i filmy z BT o ja tez chce ja tez chce to juz Seba musisz wziasc dwa pen drive albo wez lapka i my wezmiemy pen drivy
frugodh Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 aa teraz to już nie są idczaki, idczak się wycofał z interesu został już tylko krotoski-cichy
klysek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 aa teraz to już nie są idczaki, idczak się wycofał z interesu został już tylko krotoski-cichy i tu sie mylisz Idczak znowu sam startuje i juz sie ogłasza w radiu ze nie długo otwarcie salonu
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 szczerze to mnie to jebie niech zrobia auto i tyle
Seba_LDZ Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 wiecie co nie mam zadnego pendriwa :/ zrobimy tak ze spakuje to sobie wystawie na serwer moj i podesle Wam link po prostu i sobie pobierzecie bo nie ogarne nawet teraz tego
klysek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 wiecie co nie mam zadnego pendriwa :/ zrobimy tak ze spakuje to sobie wystawie na serwer moj i podesle Wam link po prostu i sobie pobierzecie bo nie ogarne nawet teraz tego no dobra tylko nie zapomni wysłać bo przpis na sos czosnkowy do tej pory czekam
Panda z Teksasu Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 dobre rzeczoznawce mają wartość 32 tys zł :D kto dzisiaj wpada?
Rekomendowane odpowiedzi