Gość SpongeBob Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 to jest chore place w c**j za AC po to zeby w takiej sytacji mi robili auto bez gadania, no ale to przeciez nie u nas tutaj jeszcze chca Cie wydymac i zabrac to co czlowiekowi sie nalezy
klysek Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 to jest chore place w c**j za AC po to zeby w takiej sytacji mi robili auto bez gadania, no ale to przeciez nie u nas tutaj jeszcze chca Cie wydymac i zabrac to co czlowiekowi sie nalezy czyli.....
Magdalenah Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 czyli następna składka będzie jeszcze wyższa
klysek Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 czyli następna składka będzie jeszcze wyższa ---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 14:39 ---------- But się Panu pali!!!!!!!! - YouTube
Seba_LDZ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Kurcze... Ona fajna jest jak dzin lampa zostala potarta i prosze bec i jest :D no jest fajna nawet bardzo Zes mnie kurna wywolal takie zdjecia to moglbym miec w wielkim formacie i z autografem a powiedz mi co to za problem jest ??? dla mnie zaden
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 to jest chore place w c**j za AC po to zeby w takiej sytacji mi robili auto bez gadania, no ale to przeciez nie u nas tutaj jeszcze chca Cie wydymac i zabrac to co czlowiekowi sie nalezy czyli..... chciaelm wymiane wszystkich kluczykow na nowe z zamkiem i stacyjak po czym ubezpieczyciel pow ze nie bo to jest 200zl drozsze niz dorobienie pod te kluczyki zamki ale to trwa 2 tygodnie jak to uslyszalem myslalem ze sie we mnie zagotuje zadzwonilem do przemilej pani z pzu ktora prowadzi moja szkode jak jej wytlumaczylem po 10min mialem akceptacje kosztorysu a w innym wypadku bym czekal i czekal
klysek Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 to jest chore place w c**j za AC po to zeby w takiej sytacji mi robili auto bez gadania, no ale to przeciez nie u nas tutaj jeszcze chca Cie wydymac i zabrac to co czlowiekowi sie nalezy czyli..... chciaelm wymiane wszystkich kluczykow na nowe z zamkiem i stacyjak po czym ubezpieczyciel pow ze nie bo to jest 200zl drozsze niz dorobienie pod te kluczyki zamki ale to trwa 2 tygodnie jak to uslyszalem myslalem ze sie we mnie zagotuje zadzwonilem do przemilej pani z pzu ktora prowadzi moja szkode jak jej wytlumaczylem po 10min mialem akceptacje kosztorysu a w innym wypadku bym czekal i czekal welcome Poland
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 to jest chore place w c**j za AC po to zeby w takiej sytacji mi robili auto bez gadania, no ale to przeciez nie u nas tutaj jeszcze chca Cie wydymac i zabrac to co czlowiekowi sie nalezy czyli..... chciaelm wymiane wszystkich kluczykow na nowe z zamkiem i stacyjak po czym ubezpieczyciel pow ze nie bo to jest 200zl drozsze niz dorobienie pod te kluczyki zamki ale to trwa 2 tygodnie jak to uslyszalem myslalem ze sie we mnie zagotuje zadzwonilem do przemilej pani z pzu ktora prowadzi moja szkode jak jej wytlumaczylem po 10min mialem akceptacje kosztorysu a w innym wypadku bym czekal i czekal welcome Poland a daj spokoj szkoda slow a i Seba chyba z kiery nici. bo mowia ze jej w seryjnym wyposazeniu nie bylo sraty pierdaty ja pier**le idzie sie pociac z tymi ubezpieczalniami banda zlodziei
marcindlug Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zes mnie kurna wywolal takie zdjecia to moglbym miec w wielkim formacie i z autografem a powiedz mi co to za problem jest ??? dla mnie zaden Sebuś, serio serio ? :> <3 :*
Seba_LDZ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 hahaha moge zapytac przy okazji tylko by trzeba bylo wydruk ogarnac i autografa jak bedzie w lodzi sie z nia spotkam albo kurierem do waszawy i spowrotem
Dzidek1908 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Co myslicie o tych oponkach ?? Goodyear Efficient Grip Performance 205/55R16 91V Cena około 260zł
marcindlug Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 hahahamoge zapytac przy okazji tylko by trzeba bylo wydruk ogarnac i autografa jak bedzie w lodzi sie z nia spotkam albo kurierem do waszawy i spowrotem słiiiiiiiiit :> wiedzialem ze jak ulokuje w Tobie uczucia to niezle na tym wyjde
Davcio Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam! Widzę, że forum odżyło Czy spoty w Łodzi się odbywają cyklicznie? Pozdrawiam Davcio
marcindlug Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 forum lodzkie zawsze zyje tylko czasami nasza niesmialosc nie pozwala sie odezwac spoty odbywaja sie co tydzien, wiecej informacji udzieli albo prezes tego burdla - klysek albo nadworny homo-grafik Seba_LDZ ktory nie wiem dlaczego w dlaszym ciagu nie jest rozowy a ja tu tylko sprzatam
Seba_LDZ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Hyhyhy piekna reklama a rozowy nie jestem bo nie zaplacile 75 zl wpisowego do klubu
klysek Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Hyhyhy piekna reklama a rozowy nie jestem bo nie zaplacile 75 zl wpisowego do klubu jakich 75 pln ---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ---------- Witam!Widzę, że forum odżyło Czy spoty w Łodzi się odbywają cyklicznie? Pozdrawiam Davcio Davcio spoty sa co tydzien o 18 pod realem na wlokniarzy zawsze stoimy kolo rondka przy wjezdzie takze nie mozna nas zauwazyc
Seba_LDZ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 hmmm no a nie ?? no chyba sie cos placi czy ja cos kuzwa zle przeczytalem gdzies jakos ?? :decayed:
klysek Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 hmmm no a nie ?? no chyba sie cos placi czy ja cos kuzwa zle przeczytalem gdzies jakos ??[ATTACH=CONFIG]479[/ATTACH] :decayed: w sumie nie wiem cy sie placi czy nie to znaczy ze ja tez placilem :doh:ale kuzwa nie przypomina sobie
Rekomendowane odpowiedzi