ddam1987 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam kolegów! Będziecie w tą niedziele 12.05.2013 r. na zlocie ? mam mały problem ze swoją a4 ;/ telepie mi kierownicą na jałowym biegu i przestaje jak gazu dodam. Chciałbym podpiąć pod VAG'a a nie mam swojego, czy ktoś z was by mógł mi pomóc ? Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Jako ze jestem upowazniony do udzielania odpowiedzi Damianie zapraszamy czesciej na zloty regularnie anie wtedy jak sie cos z autem dzieje wpadnij pogadamy zobaczymy za vaga gwarancji nie daje na spocie bedziemy takze zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2qiuik Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam kolegów!Będziecie w tą niedziele 12.05.2013 r. na zlocie ? mam mały problem ze swoją a4 ;/ telepie mi kierownicą na jałowym biegu i przestaje jak gazu dodam. Chciałbym podpiąć pod VAG'a a nie mam swojego, czy ktoś z was by mógł mi pomóc ? Pozdrawiam Damian Z vag-iem to może ja Ci pomogę ale będę dopiero 26 na spocie - najbliższa wolna niedziela:kwasny:. Na cuda z mojej strony to nie licz jeśli chodzi o jakieś wydziwienia z vag-iem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2qiuik Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 chce sobie kupić laptopa do domu i co sądzicie o gwarancji od przypadkowych uszkodzeń?? nie jest to może jakiś chwyt marketingowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 pytanie w jakich warunkach lapka uzywasz czy latasz z nim gdzies czy jest narazony na jakies upadki bo jak tylko na biurku w domu to chyba sie nie oplaca doplacac no chyba ze jesz a w sumie pijesz cole przy lapku np i czesto rozlewasz wylewasz albo hyh ekstremalnie moze nurkujesz z lapkiem to moze sie przydac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2qiuik Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 nie no bez jaj:grin: rezygnuje ze stacjonarnego kompa na rzecz lapka. Gwarancje to na 1oo% będę przedłużał na dłuższy okres ale zastanawiam się nad tymi przypadkowymi uszkodzeniami. Żeby nie było takiej sytuacji ze po wykupieniu gwarancji na uszkodzenia laptop spada z biurka i np. siadła matryca a później gwarancji nie chcieli by uznać bo słabo jebnął o podłoge. A komp głównie będzie używany w domu, sporadycznie będę gdzieś go zabierał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 jak nie bedziesz mial sladow ze upadl to Ci matryce wymienia sony vaio mam co prawda nie upadl ale tak mnie przestrzegali ze sony to nie da rady bo cos tam cala operacja door to door 3 dni i matrycna nowka koszt 0 zl oczywiscie na gwaracnji miesiac przed koncem ja bym chyba wolal przed koncem gwarancji sprzedac lapka taniej i miec na nowego niz placic teraz za dodatkowy rok czy dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2qiuik Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 jak składałem stacjonarnego jakieś 3 lata temu to z własnej głupoty wydałem prawie 6k na sama puszkę z myślą o graniu a w sumie komp służy do przeglądania stron internetowych. Wiec myślę przeznaczyć max 3k na lapka i żeby był na dłuższy okres czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 no i spoko byle z rodzialka fhd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2qiuik Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 a możesz coś polecić ciekawego??. Jak narazie mój wymóg to obudowa amelinowa:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 przepraszm ze sie wtracam jak dorosli i grafik-waginosceptyk rozmawiaja ale chcialem napisac ze jak moje auto sie posklada to wpadne z vagiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 no to elegancko a co klimatronik juz wyrezany ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 nie wiem DJ mial wazniejsze sprawy na glowie ostatnimi czasy wiec nie trulem mu wiem tylko ze nowe zegary sa piekne tak ze az strach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 mmmmm no to zacnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 mmmmm no to zacnie :D zacnie zacnie. tylko ich jeszcze kurna nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 hyh kurde moze sie kiedys doczekam ze i u siebie cos wyrezam chociaz i tak sie bede jaral jak polece z glinka woskiem i paroma innymi rzeczami ale mocy brakuje tylko ze musialbym ogarnac kilka innych spraw pod maska no i maske kuzwa bieda ;( ---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- Dlaczego w toaletach KFC nie ma papieru toaletowego? Bo wszystko jest tak dobre że palce lizać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 to ja ci pomoge ogarniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 cokolwiek pod maską.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi