Seba_LDZ Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 jak wam mija ten piekny dzien? za chwil kilka jade do teatru jaracza
szczawik Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 wtorkowa nuda, spijam kolejnego ringnesa i gapie sie w neta co by tu sobie zobaczyc z filmidel... swoja droga polecam iron man 3:wink:
Diablo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Panowie, czy jest u nas jakiś dobry i sprawdzony servis regenerujący turbinki ? czy lepiej gdzieś ją wysłać ?
marcindlug Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 swoja droga polecam iron man 3:wink: cztery razy widzialem iron mana 3 do tej pory tak, wiem. nie jestem normalny Panowie, czy jest u nas jakiś dobry i sprawdzony servis regenerujący turbinki ? czy lepiej gdzieś ją wysłać ? albo Mielec albo reampoland.pl
Diablo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 czyli te w Łodzi nie za bardzo ? w Mielcu to który, Regamet ?
szczawik Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 ja tez polecam reampoland, kilku znajomych robilo juz tam i poki co wszystko bangla:wink: ja mialem swojego czasu faze na 'scarface'... w ciagu tygodnia widzialem go z 5 razy... a wczesniej maltretowalem 'how high'... to juz znam na pamiec:decayed:
Diablo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 ok dziękuję niestety zaczeła lać olejem i czas się nią zająć
kanu Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 spijam czarnego Faxe w wersji 1L... i mnie zmulił, ciężko będzie jutro wstać
MarianekZg Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 jak wam mija ten piekny dzien? za chwil kilka jade do teatru jaracza Panie Sebastianie nie znałem Pana z tej strony
szczawik Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 najpierw teatr a pozniej poezja:decayed: Zobacz: "O k**wie i o łotrze" - Aleksander Fredro - Wykop.pl
Seba_LDZ Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 a ja wrocilem z teatra fajna sztuka sporo improwizacji mozna sie usmiac po pachy normalnie trwa 1,30 min z racji ze ostatni raz grali poimprowizowali do tego stopnia ze sami plakali ze smiechu lacznie 2,45 min takze na grubo warto lubie
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 kulturka:D Co do turbin - śmiało polecę Trans Turbo z Mielca - szybko, cena super, jakość też
MarianekZg Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 a ja wrocilem z teatra fajna sztuka sporo improwizacji mozna sie usmiac po pachy normalnie trwa 1,30 min z racji ze ostatni raz grali poimprowizowali do tego stopniaze sami plakali ze smiechu lacznie 2,45 min takze na grubo warto lubie musiało być nieźle jaki tytuł sztuki
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 Totalnie szczęsliwi Teatr Jaracza - Totalnie szczęśliwi ---------- Post dopisany at 07:58 ---------- Poprzedni post napisany at 07:56 ---------- SoWo 2013 | Fatlace
szczawik Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Totalnie szczęsliwiTeatr Jaracza - Totalnie szczęśliwi ---------- Post dopisany at 07:58 ---------- Poprzedni post napisany at 07:56 ---------- SoWo 2013 | Fatlace fajno fajno:shock3: :hi:szacuneczek
Rekomendowane odpowiedzi