marcindlug Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 siema jutro na spota moze i ja wpadne jak nie pojadę nigdzie nad jeziorko jakieś bo jednak mam wolne---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- a mam pytanie do was ostatnio byłem na regulacji gazu i jak tam gościu regulował to wszystko to zwróciłem uwagę na obroty silnika i tu jest pytanie jakie powinny być obroty w moim silniku 1.6 ANA bo u gazownika na kompie pokazywało że 840 i tam minimalnie sie zmieniało Obroty git. Zawsze beda sie minimalnie wahaly
xXPiotrekXx19 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 czyli te 840 to jest dobrze bo cos kiedys słyszałem na forum że 900 powinno być
Seba_LDZ Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2013 ooo i jest moj Misio lofciam jak zawsze chociaz mi nie odpisuje na whatsupie lofciam jak zawsze Marcinie kolodziej teraz i po nim Szpila wiemy o co kaman jest moc
xXPiotrekXx19 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Jest ok. wielkie dzięki za pomocną mi odpowiedź a tak przy okazji jak jesteś obeznany troszkę to powiedz mi ostatnio rozłączyła mi sie przy odkurzaniu auta kosta od poduszki w fotelu i zapaliła się lampka i jak podłączyłem ją to nie gaśnie czyli by wychodziło że tylko kompem ją się da wykasować
Seba_LDZ Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2013 to to ja Ci powiem norma w audi a4 zycie kompa podlaczysz blad sie kasuje i po sprawie a dla zdrowotnosci jak masz blad wypnij kostki przeczysc stydki bo sniedzieja i tyle bez stresu przerabialem
xXPiotrekXx19 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 aha spoko dzięki pierwszy raz mam w ogóle styczność z czymś takim bo w moi pierwszym aucie to tylko jedna poduszka była a w audi mam 4 czyli ogólnie przeczyszcze jeszcze wszystkie styki i dopiero wtedy ewentualnie jak znajdę chwilke w tygodniu to podjade gdzieś do warsztatu na skasowanie błędu dzięki za pomoc . Pozdrawiam
marcindlug Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Ewentualnie na spocie ktos moze miec kabelek
xXPiotrekXx19 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 aha no ok spoko zobacze może jutro mi sie uda wpaść bo chciał bym wkońcu sie pojawić i przyjeżdżać w miarę możliwości każdą niedzielę
Seba_LDZ Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2013 Nooo zapraszamy ;)przeczysc styki blad sie skasuje i bedzie spokoj ---------- Post dopisany at 01:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ---------- no i szpila ciezko ale dal rade hyh musi sie jeszcz nauczyc sporo bo mogl to skonczyc przed czasem wczesniej aaaaale wazne ze do przodu kurde kondycha jak na goscia w mojej wadze mega ja bym pewnie nawet rundy nie przetanczyl w takim tempie meega
Seba_LDZ Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 Noo to elegancko Zalatwisz cos do degustacji ?;)
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Witam, Panowie kupiłem przez allegro bilecik na koncert Iron Maiden u was w atlas arenie ale facet upiera się na odbiór osobisty (nawet lepiej i w dodatku jest z Łodzi) czy jest taka możliwość, żeby ktoś mi go od Was odebrał? oczywiście prześle kasę za bilet wcześniej.
klysek Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 to może i ja dziś zajadę ja zajade tylko nie wiem czy Alma busem czy juz bede po pracy i przyjade swoim kuzwa została mi jedna paczka i baba nie wie czy bedzie w domu przed 18 ---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ---------- Witam, Panowie kupiłem przez allegro bilecik na koncert Iron Maiden u was w atlas arenie ale facet upiera się na odbiór osobisty (nawet lepiej i w dodatku jest z Łodzi) czy jest taka możliwość, żeby ktoś mi go od Was odebrał? oczywiście prześle kasę za bilet wcześniej. spoko nie ma sprawy daj namiar na typa odbiore i ci wysle
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 No to bomba, jutro do nieog zadzwonię powiem jak sprawa wygląda i wyśle ci szczegóły na PW. Wielkie Dzięki
MarianekZg Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Noo to elegancko Zalatwisz cos do degustacji ?;) Raczej nie i nie wiem czy w ogóle będzie ale to pogadamy
klysek Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 a ja siedze w pracy i czekam do 17.50 zeby ruszyc na spota bo juz do domu mi sie nie oplacalo jechac a mam rzut beretem pod reala ---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 17:14 ---------- No to bomba, jutro do nieog zadzwonię powiem jak sprawa wygląda i wyśle ci szczegóły na PW. Wielkie Dzięki bede czekał na wiadomosc
Davcio Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 zapomniałem, że dzisiaj niedziela -.-
klysek Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 zapomniałem, że dzisiaj niedziela -.- co to bezrobocie robi z ludzmi
Seba_LDZ Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 Marcinie tam jak dalej leciales za EC2 do skrzyzowania z obywatelska tuz przed skrzyzowaniem na tym luku strazaki ustawiaja czesto kosz z fotoradarem trzeba uwazac tam
Rekomendowane odpowiedzi