klysek Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 ja musze cala Łódź przejechac a Tomus faktycznie ma salon obok domu
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 ja musze cala Łódź przejechac a Tomus faktycznie ma salon obok domu no no to jest nawet obok mojej ukochanej blacharnio lakierni grupy krotocki i cichy jestem ciekaw jak bym zagadal do tego kolesia co mi auto robil z serwisu bo znamy sie jak "lyse konie" czy by poszedl ze mna
kfiat_man Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Sieema ale kurde moja bordo dzida się świeci nie pokazał innych brudnych:P Fajne zdjęcia wyszły widać że kolega się zna na rzeczy
KOval81 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Jak jakiś ogarnięty i rozsądny to pytaj, może się skusi na wycieczkę, bo to raptem 1km od nich - może opowie Ci jakieś ciekawe historie na temat auta, albo okaże się, że szpachla jakaś siedzi zagnieżdżona, to będę mocno główkował (chyba, że to ironia a nie do końca zajarzyłem )
KOval81 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Tomku - to mogę liczyć na "spacer":naughty:
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Tomku - to mogę liczyć na "spacer":naughty: na spacer to moze nie, ale podjade bo bede jechal w jedno miejsce to podjade, a co do tego kolesia to nie ma km bo serwis jest przeniesiony w inne miejsce teraz i maja obok
KOval81 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 a to jeszcze lepiej - może udało by się namówić w "przerwie kawowej":decayed:
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 a to jeszcze lepiej - może udało by się namówić w "przerwie kawowej":decayed: odpisalem na PW sory ze teraz ale nie widzialem
KOval81 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 a to jeszcze lepiej - może udało by się namówić w "przerwie kawowej":decayed: odpisalem na PW sory ze teraz ale nie widzialem nie ma problemu.
Seba_LDZ Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 tak w woli scislosci szyba tylna do avanta z b7 bedzie pasowala do mnie do b6 ??
klysek Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 tak w woli scislosci szyba tylna do avanta z b7 bedzie pasowala do mnie do b6 ?? nie
Seba_LDZ Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 no jak nie kurna mam zamiar kupic szybe z 2008 r czyli z b7 to co mi nei bedzie pasowala ?? :D
klysek Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 no jak nie kurna mam zamiar kupic szybe z 2008 r czyli z b7 to co mi nei bedzie pasowala ?? :D nie wiem strzelałem ---------- Post dopisany at 16:55 ---------- Poprzedni post napisany at 16:53 ---------- ale pociesze cie wyczytalem ze podejdzie
Rekomendowane odpowiedzi