Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Opublikowano 2 Lipca 2013 heheh zrob cos konstruktywnego a nie lezysz i pachniesz
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 siedze i szukam sprężarki klimatyzacji k**wa ---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 10:31 ---------- Seba a Ty masz klime
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Opublikowano 2 Lipca 2013 Kamilu mam ale nie dam Ci kompresora ---------- Post dopisany at 11:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ---------- Zrobisz mi loda? - Wapniak - YouTube
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Opublikowano 2 Lipca 2013 heheheh przypialem pitbula do auta wiec uwazaj zeby Ci nie upitolil reki jak bedziesz siegal gdzie nie trzeba
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 pójde ze swoim yorkiem w takim razie ---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ---------- ma ktoś aktualny numer do tego szrotu w ksawerowie? ten co w necie jest to wylaczony
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Opublikowano 2 Lipca 2013 hehehe nie pomoge do DJ dzwon on pewnie bedzie mial
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 Seba co to za kolo badz kolesiowa? co oni chca?
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 z dj gadałem mówi że tam mają te sprężarki ale że raczej nie będzie żadna pasowała
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Opublikowano 2 Lipca 2013 nic mi to nie mowi ale jakies wyznaczenie domu
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 nic mi to nie mowi ale jakies wyznaczenie domu a to mnie to juz mowi
konradciok Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 Telegram: turbo dziala. Stop. Skrzynia nie szumi. Stop. W niedziele mnie nie ma. Stop. Mocze dupsko w baltyku. Stop. Przysle Wam mewe pocztowa. Stop. Pozdro
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Opublikowano 2 Lipca 2013 heheh no to gitara ze Ci cos mowi oby bylo duzo $$ niebiedny klient ale nie glupi wiec z glowa musisz rozegrac temat Konrad uwazaj na meduzy
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 Seba po meduzach zapomniales dodac stop nie ma co zdzierac, bo pozniej moze chciec inwentaryzacje czy inne pierdoly
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 Mocz dupsko - wysuszysz je na kolejnym spocie;D Telegram: turbo dziala. Stop. Skrzynia nie szumi. Stop. W niedziele mnie nie ma. Stop. Mocze dupsko w baltyku. Stop. Przysle Wam mewe pocztowa. Stop. Pozdro
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Opublikowano 2 Lipca 2013 DDDDDDDDDDDJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ przynajmniej w cabrio mozna ryja do Ciebie pruc jak jedziesz
Rekomendowane odpowiedzi