klysek Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Dj spisz jeszcze czy juz moge do ciebie nakurwiac fonem
MarianekZg Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Seba nie znałem Cię z tej strony :grin:
Seba_LDZ Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 hehehe zabilo mnie to dzisiaj jak test testowales towar ?? bo ciotka sie nie odzywa nie wiem czy zyje :decayed::decayed:
MarianekZg Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 hehehe zabilo mnie to dzisiaj jak test testowales towar ?? bo ciotka sie nie odzywa nie wiem czy zyje :decayed::decayed: :kox: ---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- ale sie wczoraj zmasakrowałem Autko ogarnąłeś
klysek Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 hehehe zabilo mnie to dzisiaj jak test testowales towar ?? bo ciotka sie nie odzywa nie wiem czy zyje :decayed::decayed: :kox: ---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- ale sie wczoraj zmasakrowałem Autko ogarnąłeś co ty dzisiaj moze zajade na serwis do wasatego cygana jak bedzie miał wolna chwile bo fachowcy w mojej okolicy nie chca sie podjac bo im sie nie oplaca
Seba_LDZ Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 a to co tam Klysiu kupiles i sie nei pucujesz ??
klysek Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 ja nic nie kupilem wachacz chcialem zmienic i sruba sie ukurwila
klysek Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 no slaba opcja sie zrobila ale mam nadzieje ze nasz cygan wasaty cos na to zaradzi swoimi magicznymi lapakami
Seba_LDZ Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 pewnie ze zaradzi kiedys nasz rudy wasaty rumunocygan z mcholubiacym dromaderem na lewej lopatce okrecil mi srube przy turbo hyhy i dal rade przynajmniej tak powiedzial
klysek Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 pewnie ze zaradzi kiedys nasz rudy wasaty rumunocygan z mcholubiacym dromaderem na lewej lopatceokrecil mi srube przy turbo hyhy i dal rade przynajmniej tak powiedzial dlatego zdecydowałem sie na jego uslugi
kanu Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 no slaba opcja sie zrobila ale mam nadzieje ze nasz cygan wasaty cos na to zaradzi swoimi magicznymi lapakami Poprostu przyspawa Ci na sztywno
MrTea Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Panowie, wiem ze to nie to miasto, ale jutro wstepnie bedzie ogladane 1.8t B5 w okolic Piotrkowa, moze znacie w Piotrkowie Tryb. jakis warsztat czy stacje gdzie mozna oblookac auto przed kupnem?
Seba_LDZ Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 !@##@#$@ DJ mielismy podjechac do banknotomatu kuwa!
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 ...nawet nie chce mi się odpisywać na wszystko;p Widzisz, grafiku/waginosceptyku - "piniondze to nie fszysko":decayed:
Rekomendowane odpowiedzi