DeeJay_Kill Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Magda - nie wiem, co dokładnie u siebie wymieniałaś w rozrządzie, ale i tak dostałaś dobrą cenę Ja właśnie borkowi skompletowałem rozrząd z pompą wody INA i tłumikiem drgań Gates za 1200 niecałe - po oficjalnym otwarciu niestety już takiej ceny zrobić się nie da...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dj skąd wziąłeś taką płaską maskę od c6? to będzie sklep, czy salon spotkań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zrobiona z laminowanego paździerza&szpachli&ameliniowej blachy;D Ma to być za dnia sklep, z wieczora agencja towarzystka, a w chwilach wolnych od pracy można napić się przy stoliku z v6. Do każdego cylindra wchodzi 0,7. Cylindrów jest 6. Zapewne niektórzy rozpracowaliby v8 przy takich spotkaniach, ale to trzeba ze 3 razy w bukowinie być, żeby wypić z tych ośmiu garów;p ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- Mam kalendarze klubowe, przywiezione przez jednego z ich twórców, czyli Andrzeja (spin444) - jak ktoś chce, to chyba jest 3-4 sztuki na handel, bo jedna idzie do Kanu, a drugą kupił Marcin;) Generalnie rzecz biorąc, kalendarz jest spoko, tylko nie rozumiem nicku jednego z kolegów, którego auto jest w kalendarzu - ów kolega nosi nick "ciasnyWiesiek" hmmmm..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 bry dzień podjadę po niego w wolnej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Magda - nie wiem, co dokładnie u siebie wymieniałaś w rozrządzie, ale i tak dostałaś dobrą cenę Ja właśnie borkowi skompletowałem rozrząd z pompą wody INA i tłumikiem drgań Gates za 1200 niecałe - po oficjalnym otwarciu niestety już takiej ceny zrobić się nie da...;] DJ trzeba mieć znajomości a wymieniałam wszystko co nakazano kochałam to auto więc mu nie szczędziłam ---------- Post dopisany at 08:58 ---------- Poprzedni post napisany at 08:58 ---------- :hi:bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 lo matko a Tys tez rozowa ?? ---------- Post dopisany at 08:59 ---------- Poprzedni post napisany at 08:58 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 nawet nie wiesz ile mnie to kosztowało tyle cycków że HO ! ---------- Post dopisany at 09:14 ---------- Poprzedni post napisany at 09:00 ---------- Zrobiona z laminowanego paździerza&szpachli&ameliniowej blachy;D Ma to być za dnia sklep, z wieczora agencja towarzystka, a w chwilach wolnych od pracy można napić się przy stoliku z v6. Do każdego cylindra wchodzi 0,7. Cylindrów jest 6. Zapewne niektórzy rozpracowaliby v8 przy takich spotkaniach, ale to trzeba ze 3 razy w bukowinie być, żeby wypić z tych ośmiu garów;p---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- Mam kalendarze klubowe, przywiezione przez jednego z ich twórców, czyli Andrzeja (spin444) - jak ktoś chce, to chyba jest 3-4 sztuki na handel, bo jedna idzie do Kanu, a drugą kupił Marcin;) Generalnie rzecz biorąc, kalendarz jest spoko, tylko nie rozumiem nicku jednego z kolegów, którego auto jest w kalendarzu - ów kolega nosi nick "ciasnyWiesiek" hmmmm..... DJ wezme jeden po wypłacie zarezerwuj mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 mój już wisi w sklepie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 :hi: ---------- Post dopisany at 09:43 ---------- Poprzedni post napisany at 09:42 ---------- mój już wisi w sklepie;] mój w domku a drugi chciałam podarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Siema? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 i co robimy z tak pieknie rozpoczetym dniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Pracujemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Pracujemy chyba wy ja leze na wyrze do gory palnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 dokładnie ...i w pocie czoła ---------- Post dopisany at 09:55 ---------- Poprzedni post napisany at 09:54 ---------- Pracujemy chyba wy ja leze na wyrze do gory palnikiem palnikiem ? ee to my i tak w ten sposób nie możemy....z braku palnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 dokładnie ...i w pocie czoła---------- Post dopisany at 09:55 ---------- Poprzedni post napisany at 09:54 ---------- Pracujemy chyba wy ja leze na wyrze do gory palnikiem palnikiem ? ee to my i tak w ten sposób nie możemy....z braku palnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 I co młody zacieszasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 zawsze ma zaciesz ciekawe czy Vera nas zabierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 zawsze ma zaciesz ciekawe czy Vera nas zabierze Damy rade bo jak nie my to kto!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi