klysek Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 dalem ogloszenie w dziale kupie i typek sam sie zglosil
klysek Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 pewnie w srode przyleci to w czwartek wolne tzreba brac i rezac od rana
Seba_LDZ Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Opublikowano 4 Lipca 2010 [br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 11:01_________________________________________________i wszyscy sie pochowali przed sloncem
klysek Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KFxPvd10Ikw&feature=player_embedded#! sluchajcie co on wogole gada :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 17:00_________________________________________________ ![br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 17:01_________________________________________________
Seba_LDZ Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Opublikowano 4 Lipca 2010 no zawodowo [br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 17:33_________________________________________________no to dzisiejsza foto relacja : i wersja retro malo bo malo ale zawsze cos mysle ze mozemy powalczyc z jakimis sesjami i do kalendarza
MarianekZg Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 zawsze jak mnie nie ma to jest dużo autek
klysek Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 no i git dell tez zaliczony chlopaki troche poupalali
Seba_LDZ Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Opublikowano 4 Lipca 2010 dolecialem a ja wychodze z zalozenia ze wole sie toczyc na duzym kole ( kiedys mam nadzieje ze nie dlugo ) niz palic kapcia owszwem dobrze miec pod pedalem sporo i to tez jest wazne ale jednak wole sie toczyc :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Również powróciłem, spocik skończył się na dellu, jednak musiałem jechać wcześniej do domu;) W każdym razie - udany wieczór.
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KFxPvd10Ikw&feature=player_embedded#! sluchajcie co on wogole gada :polew: :polew: yyyyyy, sosina to u nas ....... co on brał ? [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 06:49_________________________________________________ no to dzisiejsza foto relacja : i wersja retro malo bo malo ale zawsze cos mysle ze mozemy powalczyc z jakimis sesjami i do kalendarza :oklaski: no Panowie jestem z Was dumna coraz ciekawsze te Wasze spoty
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 on nic nie bral bylo glosno o tym filmiku kiedys kolezka jest nie do konca normalny tzn z glowa ma to i tamto i za to ze udzielil tego wywiadu a oni to opublikowali bez swiadomej zgody tego typka byla jakas tam sprawa nawet heh swoja droga niezle glupoty hehehe no i dziadek przechylajacy alkomat mistrz Ciocia sie cieszy Ciocia bije brawo Ciocia klaszcze w dlonie Ciocia ma prawo
Rekomendowane odpowiedzi