Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 yyyyyy....... to ja już chyba muszę lecieć :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 no my tu gadu gadu a gdzie ta fotka cioci jedne są w dziale ogólnopolskie
klysek Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 i tu mamy ciocie napewno ja poznamy jeszcze nie wiem jak ale poznamy a poniej moge powiedziec ktory to listonosz :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 14:55_________________________________________________ no my tu gadu gadu a gdzie ta fotka cioci jedne są w dziale ogólnopolskie
klysek Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 14:55_________________________________________________ no my tu gadu gadu a gdzie ta fotka cioci toz to jakas pra babcia a nie ciocia jedne są w dziale ogólnopolskie toz to jakas prababcia a nie ciocia [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 14:58_________________________________________________ja i tak cie zobaczed we wrzesniu ale nikomu nie pokaze zdjec niech was korci ciekawosc
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Barabara straszysz czy obiecujesz straszę respekt musi być
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 14:55_________________________________________________ no my tu gadu gadu a gdzie ta fotka cioci toz to jakas pra babcia a nie ciocia jedne są w dziale ogólnopolskie toz to jakas prababcia a nie ciocia [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 14:58_________________________________________________ja i tak cie zobaczed we wrzesniu ale nikomu nie pokaze zdjec niech was korci ciekawosc do września to ta ciekawość mnie zje
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 no przeciez proponuje uczciwa zamiane muszę się z tym przespać
MarianekZg Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 siemanko wszystkim. Jak szanowne zdrówko koleżanek i kolegów ???
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 siemanko wszystkim. Jak szanowne zdrówko koleżanek i kolegów ???
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Gdy tak czytam Wasze posty, Okraszone w ton "miłosny", Napisała Pani, Pan - Kilkustronicowy Lecz przynajmniej jest kultura, Nie gościmy w wątku gbura, Każdy tu Ci powie Stricte łódzkich postów nie ma Różne grupy są społeczne I zawody niebezpieczne, Tomek Ci dostarczy paczkę, B4aras oporządzi klaczkę, Ciocia Basia pożartuje, Seba jej w tym powtóruje Potem wypijemy Odpadnie najsłabsze ogniwo A w niedzielę się spocimy Pod Realem gaworzymy Pocmokamy, podpowiemy, Jak usunąć rysę wiemy :gwizdanie: Powróciwszy do swych domów Spotkamy na forum ziomów, Zobaczymy, "kto dziś gasi?" Cześć powiemy cioci Basi :> Taki w skrócie wątek łódzki - -ujemy aż do nocki Za złe tego mi nie miejcie, A z dystansem z siebie śmiejcie, Bo i ja z dystansem piszę Kończę już, śląc w eter ciszę
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 o FU#@ :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: no tos poplynal chlopie zmieklem normalnie :polew: :polew: :decayed: samych poetow tu mamy
Rekomendowane odpowiedzi