Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 o żesz Ty ..... :shocked: ale pojechałeś :blink: yyyyyy, brak mi słów normalnie - respect !!!
MarianekZg Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 :shocked: :shocked: faktycznie respect :good:
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 po ilu flaszkach masz takie zapędy DeeJay?
klysek Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 :polew: az mi sie listy z torby wysypaly :polew:
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 :polew: az mi sie listy z torby wysypaly :polew: a co Ty w domu z listami robisz? prześwietlasz czy 'rozbrajasz' nad parą ? :polew:
klysek Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 hahahah wyciaga filtry uv to bylo znalezione i przeterminowane
MarianekZg Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 :polew: az mi sie listy z torby wysypaly :polew: a co Ty w domu z listami robisz? prześwietlasz czy 'rozbrajasz' nad parą ? :polew: :polew: jak Anioł z Alternatywy 4 :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 Aniol hehehehe piekna sprawa mial skrzynki na list z tylu za firnanka hehehe
MarianekZg Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 dla wtajemniczonych : może dla kogoś ziemniaczki z boczuszkiem :polew: :slina:
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 flaszka niepotrzebna- zerknij sobie w temat "Nocni Jeźdźcy" :gwizdanie:
klysek Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 dla wtajemniczonych : może dla kogoś ziemniaczki z boczuszkiem :polew: :slina: ale najdziwniejeszy byl ten co wzial pyry z wody + drink :polew:
MarianekZg Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 może to nie był drink tylko jakiś sosik do popicia :polew: :polew: :polew: nie ma jak knajpki w łódzkiem
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 to co ludzie robimy jakas sesje w weekend ?? :gwizdanie: a no i Remik mial jakies foto felg zapodac
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 dobry pomysł..... ofotografujcie się tam ładnie co Was sobie pooglądam ps: jak pięć stron wcześniej napisałam 'spamerzy' to mnie wyśmialiście :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi