Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 hehe no jak co sie dziwie dzie wie skad wiesz ze wiesz co wiesz A Ty Tomek juz wyrezales kierwe ?? kurde nie moge byc gorszy musze w tygodniu naprawic tylny spryskiwacz :>
klysek Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 nie w czwartek sie biore bo przyjdzie ze slaska ta wtyczka
klysek Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 uwierz mi ze przyjdzie siedze w tym fachu juz 1,5 roku :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 hehehe no dobra jak o awaar to ok tyle ze na tym awatarku to nie ja choc nie powiem widze pewne podobienstwo do kogos ale hmmm kurde nie wiem do kogo :evil: no to ladnie to rezaj rezaj i cos podzialamy na weekendzie
Hugo Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Cześć Widzę , że ostro wzięliście się za pisanie postów
klysek Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Cześć Widzę , że ostro wzięliście się za pisanie postów musimy bys lepsi od slaskiego
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 heheheh zaczynamy sie rozkrecac po prostu niedlugo zaczniemy sie rozmnazac i bedzie nas wiecej i wiecej i wiecej miliard w srode miliard w sobote :gwizdanie:
klysek Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 heheheh zaczynamy sie rozkrecac po prostu niedlugo zaczniemy sie rozmnazac i bedzie nas wiecej i wiecej i wiecej miliard w srode miliard w sobote :gwizdanie: no to kolego fantazja poniosla
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 hehehe mam w koncu cos z artysty heheeh choc kuzwa sam nie wierze ze to napisalem
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 jak przeczytałam o tym rozmnażaniu to zrobiłam oczy jak ten Twój avatar
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 hmmm proponujesz cos ?? zartuje oczywiscie Pani Basiu
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 hmmm proponujesz cos ?? zartuje oczywiscie Pani Basiu no ja myślę
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 :notworthy: wybacz tak mi sie wymsknelo ja po prostu :wallbash: jestem
Hugo Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 głodny? Chyba spragniony .Ja jestem Sprite , a ty pragnienie :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi