Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 no i za co no ze sie smialem ?? teraz mnie glaskaj
bartek1605 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 pierw prowokuje a potem bije :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Seba to żeś sobie zasłużył na pieszczoty :polew:
Adrenalina Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 nie każdy może dostać buzi od ciotki Bart możesz czuć się wyróżniony
MarianekZg Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 siemanko wszystkim. Widzę że dziś wszyscy nastawieni bojowo-pieszczotliwie . Chyba nie ma się co odzywać za bardzo aby :bicz3:
Adrenalina Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 bez obaw..... my tu z kulturką się okładamy
MarianekZg Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 królowie kolorowi sorki i królewny kiedy lecimy na carty :evil: :baseball: [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 14:55_________________________________________________dobra, widzę że towarzystwo nie jest za bardzo rozgadane - spadam na cmentarz.
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 no ja bede w piatek lecial z warszawy kolo m1 to podjade i zobacze co i jak tam ktos wspominal ze moze podjechac do tesc sprawdzic ceny i co jak wyglada Barbaro jestem obrazony i strzelam permanentnego focha....
Adrenalina Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 dobra, widzę że towarzystwo nie jest za bardzo rozgadane - spadam na cmentarz. ale ze zdrowiem wszystko okey ? [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 15:04_________________________________________________ Barbaro jestem obrazony i strzelam permanentnego focha.... no jak z dziećmi :doh1: SebQ to dla Ciebie ------------------>
MarianekZg Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 ze zdrowiem ok spadam na cmentarz zapalić świeczkę bo dziś jest rocznica śmierci mojego Taty. A propos tesco i cartów to podjadę jeszcze dziś i odezwę się później
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 SebQ to dla Ciebie ------------------> :buziak taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ze zdrowiem ok spadam na cmentarz zapalić świeczkę bo dziś jest rocznica śmierci mojego Taty. A propos tesco i cartów to podjadę jeszcze dziś i odezwę się później o no widzisz super ok czekam na info
bartek1605 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 a może lepiej na jakieś procenty się sypnąć :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 no ja bede w piatek lecial z warszawy kolo m1 to podjade i zobacze co i jak tam ktos wspominal ze moze podjechac do tesc sprawdzic ceny i co jak wyglada [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 19:11_________________________________________________Seba byłem pod Tesco :thumbdown: nic, nawet jednego małego kółeczka od cartów - chyba pozostaje nam tylko ul. Rudzka :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 uuu to lipa bo tam fajnie bylo no jest jeszcze ten tor na m1 jutro podjade tam zobaczyc co i jak
MarianekZg Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 uuu to lipa bo tam fajnie bylo no jest jeszcze ten tor na m1 jutro podjade tam zobaczyc co i jak ja szczerze mówiąc nie pamiętam toru na M1 ale faktycznie będziesz obok wiec podleć
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 ja tez nie pamietam nie bylem tam nigdy ale wyczytalem ze jest wiec bede jechal zerkne co i jak
tliner Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 elo przeczytałem, że szukacie toru - pomogę wam, bo ost się interesowałem tym macie linka do toru przy m1 http://lemans.net.pl/mod/art/id/32.html i z tego co widzę jest też w porcie i chyba duży bo na 4000m2 więc jebutny
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 oooo no prosze z nieba spadles na port lodz huh i jaki wielki ja pitole :shocked: no defacto trasy 420 m i tak wypas trzeba tam jutro zadzwonic i sie dowiedziec no i wypadaloby wiedziec na ktora godzine i kto bedzie
Rekomendowane odpowiedzi