Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemanko :hi: Tomek jak tam w nowej pracy :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 17:43_________________________________________________

:hi:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 17:35_________________________________________________dla wycieczkowiczow na ogolnopolski http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=154857.new#new :gwizdanie:

mi by bardziej pasowało na 10.00 :confused4:

Opublikowano

mi by bardziej pasowało na 10.00 :confused4

to juz z Pozniakmi musisz gadac :tongue4: w praqcy :good: pozytywnie ekipa dobra :decayed: opieprzax sie mozna rowno a godzinki leca :decayed: takze chyba zabawie tak jakis czas :naughty:
Opublikowano
:good: no i gitez majonez :naughty: z LDZ bedziemy musieli wystartowac gdzies o 6 chyba nie :mysli:
Opublikowano

nie przesadzaj - wystarczy o 7.00 na Stacji Shell w Zgierzu przy wylocie na Piątek :wink4:

Opublikowano

ty ja mam tylko 1.6 ADP 101 KM :tongue4: no jeszczde z Bratkiem bedziemy gadac ale jak dla mnie :good:

Opublikowano

myślę, że w dwie godzinki spokojnie dolecimy a Poznań i tak :mysli: o 9.00 :no: wyjadą.

Opublikowano

chyba nie ma zjazdu na piatek, ale nie dam sobie glowy odciac. wiem ze dzialajacy jest w strykowie. w emili chyba dalej zamkniety

Opublikowano

Bart ten bajer z tymi szybami i kluczykiem u nas dziala :decayed:

Opublikowano

a bo ty to masz najlepsza fure z nas wszytskich :tongue4:

Opublikowano

chyba nie ma zjazdu na piatek, ale nie dam sobie glowy odciac. wiem ze dzialajacy jest w strykowie. w emili chyba dalej zamkniety

Emilia zamknięta, Stryków działa oraz Piątek na dzień dzisiejszy również :wink4: dziś jechałem więc pewniak :good: jak będzie w dniu wyjazdu :mysli: well see :mysli:

Opublikowano

oj Tomczas :P szkoda ze nie wpadles do garazu z obiecana flacha :gwizdanie:

mechanik i jego pomocnik zarowno jaki i obserwator na stanowisku pracy musi byc trzezwy :wink4::tongue4:
Opublikowano

:hi:

oj Tomczas :P szkoda ze nie wpadles do garazu z obiecana flacha :gwizdanie:

mechanik i jego pomocnik zarowno jaki i obserwator na stanowisku pracy musi byc trzezwy :wink4::tongue4:

:polew:

Opublikowano

jakiego wałka :mysli:

Opublikowano

murarz, tynkarz, akrobata :D