klysek Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 nikt Amster mowi ci ze jego chytlo bo przejechal obok i od razu rura a przeciez on z ok. 100 m juz moze pukac
MarianekZg Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Hej hej tu Kasia - Miśkowa:) Jeżeli chodzi o te fotki to chyba trafiło na Ciebie Tomku Krakusy wpadli do nas jeszcze na kawę i serniczek tylko "Bartek-Robercik" zaginął gdzieś w akcji Adrenalina, nic mi nie wiadomo o łapkach mojego Miśka, gdzie i kiedy? A ja gdzie byłam?
klysek Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Hej hej tu Kasia - Miśkowa:) Jeżeli chodzi o te fotki to chyba trafiło na Ciebie Tomku Krakusy wpadli do nas jeszcze na kawę i serniczek tylko "Bartek-Robercik" zaginął gdzieś w akcji Adrenalina, nic mi nie wiadomo o łapkach mojego Miśka, gdzie i kiedy? A ja gdzie byłam? urzadzalas tance hulanki i swawole z Amsterem a Misiek bawilm sie lapakami
Adas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 jak tam Miśki ? o której wczoraj do domu dojechaliście ? Ja po 20 byłem :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 zwolniłem żeby mały mnie dogonił, ale się nie udało
MarianekZg Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 jak tam Miśki ? o której wczoraj do domu dojechaliście ? Ja po 20 byłem :gwizdanie: My o 18-stej. Wracaliśmy w 4 autka więc trochę nam zeszło.
Adrenalina Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Hej hej tu Kasia - Miśkowa:) Jeżeli chodzi o te fotki to chyba trafiło na Ciebie Tomku Krakusy wpadli do nas jeszcze na kawę i serniczek tylko "Bartek-Robercik" zaginął gdzieś w akcji Adrenalina, nic mi nie wiadomo o łapkach mojego Miśka, gdzie i kiedy? A ja gdzie byłam? to było wtedy kiedy Twoje łapki wykręcał Amster na parkiecie [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 12:13_________________________________________________ siostro dlaczego jeszcze nie mam zadnego pikantnego sms-a od cioebie nie mogę ujawnić numeru
klysek Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Hej hej tu Kasia - Miśkowa:) Jeżeli chodzi o te fotki to chyba trafiło na Ciebie Tomku Krakusy wpadli do nas jeszcze na kawę i serniczek tylko "Bartek-Robercik" zaginął gdzieś w akcji Adrenalina, nic mi nie wiadomo o łapkach mojego Miśka, gdzie i kiedy? A ja gdzie byłam? to było wtedy kiedy Twoje łapki wykręcał Amster na parkiecie [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 12:13_________________________________________________ siostro dlaczego jeszcze nie mam zadnego pikantnego sms-a od cioebie nie mogę ujawnić numeru obiecalas pikantne wiadomosci ze bede otrzymywal
Adrenalina Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Hej hej tu Kasia - Miśkowa:) Jeżeli chodzi o te fotki to chyba trafiło na Ciebie Tomku Krakusy wpadli do nas jeszcze na kawę i serniczek tylko "Bartek-Robercik" zaginął gdzieś w akcji Adrenalina, nic mi nie wiadomo o łapkach mojego Miśka, gdzie i kiedy? A ja gdzie byłam? to było wtedy kiedy Twoje łapki wykręcał Amster na parkiecie [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 12:13_________________________________________________ siostro dlaczego jeszcze nie mam zadnego pikantnego sms-a od cioebie nie mogę ujawnić numeru obiecalas pikantne wiadomosci ze bede otrzymywal ja?
klysek Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Hej hej tu Kasia - Miśkowa:) Jeżeli chodzi o te fotki to chyba trafiło na Ciebie Tomku Krakusy wpadli do nas jeszcze na kawę i serniczek tylko "Bartek-Robercik" zaginął gdzieś w akcji Adrenalina, nic mi nie wiadomo o łapkach mojego Miśka, gdzie i kiedy? A ja gdzie byłam? to było wtedy kiedy Twoje łapki wykręcał Amster na parkiecie [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 12:13_________________________________________________ siostro dlaczego jeszcze nie mam zadnego pikantnego sms-a od cioebie nie mogę ujawnić numeru obiecalas pikantne wiadomosci ze bede otrzymywal ja? TAK wlasnie ty siostro
Adas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 wklejcie jakieś wspólne zdjęcie i powiedzcie kto jest kto
klysek Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 od lewej: Prezes klysek89,z tylu makiavelli,z przodu heniooo no i wujek Misiek (Zygmunt)
Adas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 kurcze cos Mi nie wchodza te zdjecia [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 12:34_________________________________________________o juz jest :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 12:36_________________________________________________Wy byliście domek obok nie ?
klysek Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 kurcze cos Mi nie wchodza te zdjecia [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 12:34_________________________________________________o juz jest :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 12:36_________________________________________________Wy byliście domek obok nie ? wlasnie tak
bartek1605 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 my mieliśmy dobrą lokalizacje obok Fazyego
klysek Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 my mieliśmy dobrą lokalizacje obok Fazyego Fazy+ Murzynki
Adrenalina Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Hej hej tu Kasia - Miśkowa:) Jeżeli chodzi o te fotki to chyba trafiło na Ciebie Tomku Krakusy wpadli do nas jeszcze na kawę i serniczek tylko "Bartek-Robercik" zaginął gdzieś w akcji Adrenalina, nic mi nie wiadomo o łapkach mojego Miśka, gdzie i kiedy? A ja gdzie byłam? to było wtedy kiedy Twoje łapki wykręcał Amster na parkiecie [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 12:13_________________________________________________ siostro dlaczego jeszcze nie mam zadnego pikantnego sms-a od cioebie nie mogę ujawnić numeru obiecalas pikantne wiadomosci ze bede otrzymywal ja? TAK wlasnie ty siostro po pijaku się nie liczy [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 12:47_________________________________________________ od lewej: Prezes klysek89,z tylu makiavelli,z przodu heniooo no i wujek Misiek (Zygmunt) a ja nie mam foty z prezesem ;(
Rekomendowane odpowiedzi