Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 albo cała w folii, w czarnym macie
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 lampy też możesz machnąć folią -----> http://moto.allegro.pl/folia-czarna-do-lamp-przednich-hit-2010-i1222804948.html[br] Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 11:24_________________________________________________ no ale nigdy lakierowania po co ja sie pytam PO CO !!! mniej inwazyjne jest oklejenie pod robota staje u mnie porshe panamera cala oklejona na czarny mat wyglada nieziemsko i nie widac zeby bylo cos robione kompletnie no mnie się akurat cała w macie nie podoba, ale są gusta i guściki
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Nie nie, całość odpada. Tylko dach, ewentualnie czarna klapa, ale też nie cała. Dokładnie tak, jak na tym zdjęciu w moim podpisie
klysek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 co tu sie kur...wa dzieje gdzie sa Bartki !!!! g :mysli:dzie sa Miski gdzie sa wszyscy :ranting1: :bicz3: bo teraz to juz ozstalo nas mniej niz na poczatku
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 hehehe polozyli na nas hmmm laske
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Nie nie, całość odpada. Tylko dach, ewentualnie czarna klapa, ale też nie cała. Dokładnie tak, jak na tym zdjęciu w moim podpisie kupisz to będziesz główkował .... teraz to takie gdybanie [br] Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 11:42_________________________________________________ co tu sie kur...wa dzieje gdzie sa Bartki !!!! g :mysli:dzie sa Miski gdzie sa wszyscy :ranting1: :bicz3: bo teraz to juz ozstalo nas mniej niz na poczatku nie krzycz tak ... poniedziałek jest
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 kupisz to będziesz główkował .... teraz to takie gdybanie Pogdybać sobie nawet nie można, ehhh... Ale jak już kupię, to Wam oko "zbieleje"
klysek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 kupisz to będziesz główkował .... teraz to takie gdybanie Pogdybać sobie nawet nie można, ehhh... Ale jak już kupię, to Wam oko "zbieleje" pod warunkiem ze beda w LDZ jeszcze jakies spoty :polew:
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 kupisz to będziesz główkował .... teraz to takie gdybanie Pogdybać sobie nawet nie można, ehhh... Ale jak już kupię, to Wam oko "zbieleje" nie wątpię [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 11:45_________________________________________________ kupisz to będziesz główkował .... teraz to takie gdybanie Pogdybać sobie nawet nie można, ehhh... Ale jak już kupię, to Wam oko "zbieleje" pod warunkiem ze beda w LDZ jeszcze jakies spoty :polew: no jak masz takie podejście to 'czarno' to widzę
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 no jak masz takie podejście to 'czarno' to widzę Nie ja to napisałem !!! Ja CHCĘ SPOTY !!!!
chriss Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Witam Jak mówi ze kupi, nie kłucić sie :bicz3: wtedy będą wam oczy bieleć Ps. a propos oklejania dachu= folia carbon Spoty muszą być
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 no jak masz takie podejście to 'czarno' to widzę Nie ja to napisałem !!! Ja CHCĘ SPOTY !!!! ale to nie była odpowiedź dla Ciebie
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 no jak masz takie podejście to 'czarno' to widzę Nie ja to napisałem !!! Ja CHCĘ SPOTY !!!! ale to nie była odpowiedź dla Ciebie A to sorry :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Kimi, jaka jest geneza Twojego nicku ?
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Kimi, jaka jest geneza Twojego nicku ? Geneza ma się tak: F1 - Ferrari - Mistrzostwo Świata 2007 -> Kimi Raikkonen Mój ulubiony drajwer F1 :>
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Kimi, jaka jest geneza Twojego nicku ? Geneza ma się tak: F1 - Ferrari - Mistrzostwo Świata 2007 -> Kimi Raikkonen Mój ulubiony drajwer F1 :> aaaaaa, takie buty :>
Rekomendowane odpowiedzi