Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 W pracy. Pracuję, że jaaa cieeee.... Już się spociłem od tego "pracowania" ...
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 W pracy. Pracuję, że jaaa cieeee.... Już się spociłem od tego "pracowania" ... tak co Ci tej prasy do końca dniówki starczy
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 tak co Ci tej prasy do końca dniówki starczy Zawsze mam w odwodzie forum :> Zresztą, i tak mam cały czas odpalone
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 tak co Ci tej prasy do końca dniówki starczy Zawsze mam w odwodzie forum :> Zresztą, i tak mam cały czas odpalone polecam wątek ------> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=107122.0 wprawdzie niedawno został zamknięty, ale zawsze można oblukać :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 polecam wątek ------> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=107122.0wprawdzie niedawno został zamknięty, ale zawsze można oblukać Lukałem, lukałem, już wcześniej Zresztą, w pracy siedzę tak, że za plecami mam dwie osoby, które dość dobrze widzą, co mam na monitorze. Więc świecenie gołymi d*pami nie wchodzi w grę :>
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 niektóre są ubrane Ale "kontekst" jest jednoznaczny :>
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 niektóre są ubrane Ale "kontekst" jest jednoznaczny :>
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 W sumie, to zakryte działa bardziej na wyobraźnię
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 W sumie, to zakryte działa bardziej na wyobraźnię dobre podejście jak nie ma co rozbierać to nuda
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 W sumie, to zakryte działa bardziej na wyobraźnię dobre podejście //EDIT: idę
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 taaaa, kawka, papierosek, gazetka... ciekawe ile Ci płacą za takie obijanie się :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 taaaa, kawka, papierosek, gazetka... ciekawe ile Ci płacą za takie obijanie się :gwizdanie: Nooo, jak na takie obijanie się, to nieźle, nieźle.... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 taaaa, kawka, papierosek, gazetka... ciekawe ile Ci płacą za takie obijanie się :gwizdanie: Nooo, jak na takie obijanie się, to nieźle, nieźle.... :gwizdanie: najważniejsze to odpowiednio ustawić sobie przełożonych
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 taaaa, kawka, papierosek, gazetka... ciekawe ile Ci płacą za takie obijanie się :gwizdanie: Nooo, jak na takie obijanie się, to nieźle, nieźle.... :gwizdanie: najważniejsze to odpowiednio ustawić sobie przełożonych :> Tudzież odpowiedni "reagować" na pojawienie się przełożonego w pobliżu :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 taaaa, kawka, papierosek, gazetka... ciekawe ile Ci płacą za takie obijanie się :gwizdanie: Nooo, jak na takie obijanie się, to nieźle, nieźle.... :gwizdanie: najważniejsze to odpowiednio ustawić sobie przełożonych :> Tudzież odpowiedni "reagować" na pojawienie się przełożonego w pobliżu :gwizdanie: hehehe... zawsze przytakiwać a jak spać to na krótkowidza, sugerując zaangażowanie w projekt
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 ale spamujecie a temat fajny no no Basia Basia :notworthy:
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 ale spamujecie a temat fajny no no Basia Basia :notworthy: fajny to Kimi ma podpis
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 ale spamujecie a temat fajny no no Basia Basia :notworthy: fajny to Kimi ma podpis Samo życie...
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 ale spamujecie a temat fajny no no Basia Basia :notworthy: fajny to Kimi ma podpis Samo życie... skromny ... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi