MarianekZg Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Idę wykapać moją Księżniczkę, bo Szanowna Małżonka poszła dzisiaj z koleżankami z pracy się udydłać na jakieś urodziny tak w środku tygodnia? ...ludzie to się bawią Pani Prezes to nie kwestia zabawy to jest mus aby koleżanki jutro rano też były koleżankami :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 ścioprać ?? czlowieeeeeeeeku moze jeszcze chyżo i muszkiet ?? to jest dialekt ktorego uzywa sie poza Katowicami czyt. wsie,PGR itp. :polew:
MarianekZg Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Idę wykapać moją Księżniczkę, bo Szanowna Małżonka poszła dzisiaj z koleżankami z pracy się udydłać na jakieś urodziny tak w środku tygodnia? ...ludzie to się bawią Kochana, moja Żona w weekendy albo ma szkołę, albo pracuje, więc tak naprawdę to pada na twarz, jak wraca do domu :> Niech się zresztą bawi, bo jak już będę miał to Audi, to JA wtedy będę się bawił :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :good: :good:
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 no Kimi, przekaż żonie że koledzy z forum powiedzieli że nie może się ścioprać //EDIT: Musze kurna czekać, bo jakąś bajkę chce obejrzeć do końca...
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Idę wykapać moją Księżniczkę, bo Szanowna Małżonka poszła dzisiaj z koleżankami z pracy się udydłać na jakieś urodziny tak w środku tygodnia? ...ludzie to się bawią Kochana, moja Żona w weekendy albo ma szkołę, albo pracuje, więc tak naprawdę to pada na twarz, jak wraca do domu :> Niech się zresztą bawi, bo jak już będę miał to Audi, to JA wtedy będę się bawił no to pięknie napisałeś Kochana ? [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 19:46_________________________________________________ ścioprać ?? czlowieeeeeeeeku moze jeszcze chyżo i muszkiet ?? to jest dialekt ktorego uzywa sie poza Katowicami czyt. wsie,PGR itp. :polew: Ty sobie nagrabisz
klysek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Ty sobie nagrabisz oj tam troche usmiechu i sloneczka chcielm wprowadzic w nasze zycie :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 oj udalo Ci sie udalo ja sie usmialem :polew:
klysek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 oj udalo Ci sie udalo ja sie usmialem :polew: moj mistrzu czy zdjecia juz polecialy na konkursik ?????
MarianekZg Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 oj udalo Ci sie udalo ja sie usmialem :polew: moj mistrzu czy zdjecia juz polecialy na konkursik ????? jak wysłałeś to poleciały :polew: :wink4:
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 tak obrobione wlasnie leca do gory
klysek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 a kiedy beda fotki z soboty od Basi
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 a kiedy beda fotki z soboty od Basi no własnie, no właśnie
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 o matko ale meczyta robie teraz dajcie mi troche bo kilka ich jest
MarianekZg Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 tak między wierszami :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 tak między wierszami :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: Zrobisz czarny dach ???
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 zaraz wam na zdjeicu zrobie czarny dach
MarianekZg Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 zaraz wam na zdjeicu zrobie czarny dach Seba to jeszcze lakier - śnieżna biel :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi