Seba_LDZ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 nie znam goscia ale z tego co czytalem lubi murzynki
Adrenalina Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 nie znam goscia ale z tego co czytalem lubi murzynki i adrenalinę
Seba_LDZ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 hmmm rozwin mysl ?? mnie nie bylo wiec nie jestem w temacie [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 11:54_________________________________________________haaaaaaaaaaaaalllooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 12:58_________________________________________________no nie musisz juz opisywac jak nie chcesz
Adrenalina Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 jeeeeeeeeeeeeeeestemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kimi Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 trzeba wszystkich pobudzić Tu się nie śpi, tu się pracuje !!!
Kimi Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 taaaa :gwizdanie: Co, nie wierzysz mi? No i w sumie słusznie Generalnie osiągam ostatnio poziom mistrzowski w ściemnianiu
Adrenalina Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 taaaa :gwizdanie: Co, nie wierzysz mi? No i w sumie słusznie Generalnie osiągam ostatnio poziom mistrzowski w ściemnianiu ja też całkiem nieźle sobie radzę w tej dyscyplinie
Kimi Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 taaaa :gwizdanie: Co, nie wierzysz mi? No i w sumie słusznie Generalnie osiągam ostatnio poziom mistrzowski w ściemnianiu ja też całkiem nieźle sobie radzę w tej dyscyplinie Ale mam trochę wyrzuty sumienia, bo szefo fajny, płaci w miarę, a ja się opierdalam :> Ale na usprawiedliwienie dodam, że z obowiązków się wywiązuję, jeno nieco "rozciągam" je w czasie :>
Seba_LDZ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 ok dobra ja zaraz zadzownie tam do Ciebie pogadam z szefem i zobaczymy jak wtedy bedzie a wogole to gadalem z nim ostatnio i mowil ze kupuje a4 takze heheh uwazaj co piszesz bo moze ma juz konto i czyta
Kimi Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 ok dobra ja zaraz zadzownie tam do Ciebie pogadam z szefem i zobaczymy jak wtedy bedzie a wogole to gadalem z nim ostatnio i mowil ze kupuje a4 takze heheh uwazaj co piszesz bo moze ma juz konto i czyta Nie strasz nie strasz BTW, szefo ma Chryslera Grand Voyagera w Dieslu, więc to raczej nie jest "grupa docelowa" klienteli na Audiki A4 :>
Seba_LDZ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 hahahah malo wiesz a4 ma byc jego zabawka a nie rodzinnym wozidlem nie strasze obiecuje
Adrenalina Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 ok dobra ja zaraz zadzownie tam do Ciebie pogadam z szefem i zobaczymy jak wtedy bedzie a wogole to gadalem z nim ostatnio i mowil ze kupuje a4 takze heheh uwazaj co piszesz bo moze ma juz konto i czyta sara88 :polew:
Kimi Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 sara88 :polew: Byłoby to wieeeeelkiee rozczarowanie ;( Mam nadzieję, że sara88 to jednak Sara, rocznik '88
Seba_LDZ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 :polew: no i spalone kurde mialas nie mowic
Rekomendowane odpowiedzi