MarianekZg Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 http://demotywatory.pl/96647/Rownouprawnienie :blink: :polew: :polew: same chciałyście równouprawnienia :polew: :polew: :good: :good:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 13:33_________________________________________________"mysza" wypucowana :naughty: o ktorej bedzieicie na Manufakturze 15.00 lub kilka minetek po :wink4:
klysek Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 http://demotywatory.pl/96647/Rownouprawnienie :blink: :polew: :polew: same chciałyście równouprawnienia :polew: :polew: :good: :good:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 13:33_________________________________________________"mysza" wypucowana :naughty: o ktorej bedzieicie na Manufakturze 15.00 lub kilka minetek po :wink4: a nasz najmlodszy ulubieniec bedzie
MarianekZg Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 będzie i ulubieniec i ulubienica :naughty:
klysek Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 będzie i ulubieniec i ulubienica :naughty: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 no to co jak zwykle glowny spamiarz sie wita
Bartas Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 zagladalem i czekalem kiedy zaczniesz
admin20 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 ja już czekam na zdjęcia ze spociku Wojewódzkiego pozdrowienia dla spoko klubowiczów
chriss Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 witajcie spamiarze co tu taka cisza
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Odmeldowuję się Fajnie było Was wszystkich poznać i pogadać chociaż chwilkę :> Dzięki również za kable rozruchowe i przede wszystkim podziękowania dla Kasi za zakupy i pilnowanie grilla;)
admin20 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 no właśnie podziękowania za grilla i super zaopatrzenie oraz za fajną atmosferę
Bartas Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 aa dzieki za grila i fajna obsluge, no i nie moge niestety nie wspomniec o zespole disco polo w liczbie 1
admin20 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 aa dzieki za grila i fajna obsluge, no i nie moge niestety nie wspomniec o zespole disco polo w liczbie 1 :polew: :polew: :polew:muza była konkret
Bartas Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 nie bede oszukiwal mi sie podobalo szczegolnie lionel wiem kto na weselu mi zagra .... i kazanie walnie :gwizdanie:
admin20 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 może i mnie wciśnie w swój grafik...?
Seba_LDZ Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 ok w takim razie chcialbym podziekowac Kasi za zaopoatrzenie MISTRZOSTWO !!! :notworthy:
Adas Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 nie robicie jakiegoś spota w poniedziałek ? bo chyba zawitam do Łodzi :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ok w takim razie chcialbym podziekowac Kasi za zaopoatrzenie MISTRZOSTWO !!! :notworthy: No pogode mieliście super, kuchnia była mistrzowska, muza........ ile Was się tam tym razem udało nagonić? Czekam na fotoski, zwlaszcza kolek szorowanych szczoteczka do zebow
Kimi Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Witam Jak tam wrażenia po spociku? Przy okazji mam pytanie w kwestii formalnej: Do kogo mogę się zgłosić po naklejki z "LDZ Banda" i gołąbkiem? Ramki już zamówiłem u @jarko
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Czyżby jeszcze nie wszyscy wstali?;D
Rekomendowane odpowiedzi