Adrenalina Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 czyli? Takie nawiązanie do kryzysu i zielonej wyspy tuska. Dobra, to nie było śmieszne. yyyy.... ja nie jestem na bieżąco z polityką Może to i dobrze dla Ciebie... Będziesz zdrowsza. taaaa, tylko że na co dzień mam do czynienia z efektami 'pracy' tych <---- czyt. polityków i czasami przyprawia mnie to o mdłości ....
Kimi Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 taaaa, tylko że na co dzień mam do czynienia z efektami 'pracy' tych <---- czyt. polityków No, to jak każdy. Szkoda gadać... Pogadajmy lepiej o jakiś przyjemnych rzeczach.
Adrenalina Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 dlaczego wiem jaki temat nas teraz czeka? :gwizdanie:
Tobi_one Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 a wczoraj była kariera nikosia dyzmy i się troche pośmiałem lol :polew:
Kimi Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 dlaczego wiem jaki temat nas teraz czeka? :gwizdanie: jaki jaki jaki Tak, to TEN temat a wczoraj była kariera nikosia dyzmy i się troche pośmiałem lol :polew: Nie, to nie TEN temat
Adrenalina Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 a wczoraj była kariera nikosia dyzmy i się troche pośmiałem lol :polew: cała prawda o polskich politykach przypadkiem się tam znajdują - cudem utrzymują - i dorabiają się przy korytkach dzięki wtykom i znajomościom :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 15:50_________________________________________________ jaki jaki jaki jakże trafnie to ująłeś
Kimi Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja bym to ujął inaczej: ...ale co kto woli
Adrenalina Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja bym to ujął inaczej: ...ale co kto woli ale na końcu podobnie
Kimi Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja bym to ujął inaczej: ...ale co kto woli ale na końcu podobnie No no, ale początek "na własną rękę"
Adrenalina Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja bym to ujął inaczej: ...ale co kto woli ale na końcu podobnie No no, ale początek "na własną rękę" Seba widocznie woli być samodzielny [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 15:57_________________________________________________no Kimi, spamuj teraz, spamuj bo jak gospodarz przeczyta moją powyższą wypowiedź to mnie już więcej na łódzkie nie wpuści
Kimi Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja bym to ujął inaczej: ...ale co kto woli ale na końcu podobnie No no, ale początek "na własną rękę" Seba widocznie woli być samodzielny [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 15:57_________________________________________________no Kimi, spamuj teraz, spamuj bo jak gospodarz przeczyta moją powyższą wypowiedź to mnie już więcej na łódzkie nie wpuści E tam, bez Ciebie to już nie byłoby to samo :naughty: @kachnazgierz jest inwigilowana przez Miśka, @Magdalenah rzadko zagląda - no to z kim tu poświntuszyć? [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 16:08_________________________________________________By sobie Seba strzelił w kolano, jakby Cię nie dopuszczał...[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 16:08_________________________________________________znaczy wpuszczał
Kimi Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 w kolano powiadasz? No raczej mniej boli Też wolałbym w kolano
Bartas Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 a ja juz w domciu :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 jeszcze 0,5 h i wizyta u Idczaka
bartek1605 Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 no ceny zostały sprawdzone
Rekomendowane odpowiedzi