Kimi Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 hahahaha no zobaczymy zobaczym poza tym jakie kapowanie zadzwonie pogadac ;P Zadzwonisz i zapytasz, czy jest tu jakiś cwaniak? [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 09:27_________________________________________________Adzia, a kiwi? Też słodziutkie i takie soczyste... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 hahahaha no zobaczymy zobaczym poza tym jakie kapowanie zadzwonie pogadac ;P Zadzwonisz i zapytasz, czy jest tu jakiś cwaniak? [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 09:27_________________________________________________Adzia, a kiwi? Też słodziutkie i takie soczyste... :gwizdanie: a może malinki ?
Kimi Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 hahahaha no zobaczymy zobaczym poza tym jakie kapowanie zadzwonie pogadac ;P Zadzwonisz i zapytasz, czy jest tu jakiś cwaniak? [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 09:27_________________________________________________Adzia, a kiwi? Też słodziutkie i takie soczyste... :gwizdanie: a może malinki ? Ooo, malinki, lubię, lubię....
Adrenalina Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 hahahaha no zobaczymy zobaczym poza tym jakie kapowanie zadzwonie pogadac ;P Zadzwonisz i zapytasz, czy jest tu jakiś cwaniak? [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 09:27_________________________________________________Adzia, a kiwi? Też słodziutkie i takie soczyste... :gwizdanie: a może malinki ? Ooo, malinki, lubię, lubię.... ja też tylko potem trzeba ukrywać pod szalami
Kimi Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 hahahaha no zobaczymy zobaczym poza tym jakie kapowanie zadzwonie pogadac ;P Zadzwonisz i zapytasz, czy jest tu jakiś cwaniak? [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 09:27_________________________________________________Adzia, a kiwi? Też słodziutkie i takie soczyste... :gwizdanie: a może malinki ? Ooo, malinki, lubię, lubię.... ja też tylko potem trzeba ukrywać pod szalami Dobra, no, więc ten, tego.... :gwizdanie: ... za jakąś pracę może się w końcu wezmę.... bo ten, no, lekko się rozmarzyłem.... znaczy się rozkojarzyłem... i ten, no.... zdekoncentrowałem....
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 :bicz3: :bicz3: :bicz: ogarnij sie
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 tak czy siak chce mi sie
Adrenalina Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 hahahaha no zobaczymy zobaczym poza tym jakie kapowanie zadzwonie pogadac ;P Zadzwonisz i zapytasz, czy jest tu jakiś cwaniak? [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 09:27_________________________________________________Adzia, a kiwi? Też słodziutkie i takie soczyste... :gwizdanie: a może malinki ? Ooo, malinki, lubię, lubię.... ja też tylko potem trzeba ukrywać pod szalami Dobra, no, więc ten, tego.... :gwizdanie: ... za jakąś pracę może się w końcu wezmę.... bo ten, no, lekko się rozmarzyłem.... znaczy się rozkojarzyłem... i ten, no.... zdekoncentrowałem.... właśnie... ogarnij się KIMI malinki :slina:
admin20 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 ale dzisiaj się rano wku... zachodzę rano do mojej pszczółki patrzę a tam dwie wielkie rysy... jakiemuś pajacowi coś się nie spodobało i mi samochód porysował
Adrenalina Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 ale dzisiaj się rano wku... zachodzę rano do mojej pszczółki patrzę a tam dwie wielkie rysy... jakiemuś pajacowi coś się nie spodobało i mi samochód porysował musisz się teraz przyczaić ....i
Kimi Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 właśnie... ogarnij się KIMI malinki :slina: No jak mam się ogarnąć, jak Ty cały czas o tych malinkach....
Kimi Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 no co jest? wszyscy śpią? czy udają, że pracują?
Kimi Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 O, to tak jak ja A myślałem, że tylko ja taki bumelant jestem
admin20 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 za dużo przed kompem się siedzi
Kimi Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 za dużo przed kompem się siedzi No niektórzy to nawet pracują przy pomocy komputera, np. coś tam programują itepe ...
Rekomendowane odpowiedzi