Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 zbieram dowody Kimi zbieram heheheh bede mial na Ciebie haka Chcesz mieć na mnie haka? Pokaż mojej Szanownej Małżonce moje posty - gwarantuję Ci, że ostatnią rzeczą, jaką zobaczę w życiu, będzie lecący w moją stronę pocisk kalibru 9mm :polew: gruboooo
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 zbieram dowody Kimi zbieram heheheh bede mial na Ciebie haka Chcesz mieć na mnie haka? Pokaż mojej Szanownej Małżonce moje posty - gwarantuję Ci, że ostatnią rzeczą, jaką zobaczę w życiu, będzie lecący w moją stronę pocisk kalibru 9mm :polew: gruboooo Ale zanim mnie zastrzeli, ubłagam ją, żebym ostatni raz przed śmiercią umoczył dziobaka
Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 zbieram dowody Kimi zbieram heheheh bede mial na Ciebie haka Chcesz mieć na mnie haka? Pokaż mojej Szanownej Małżonce moje posty - gwarantuję Ci, że ostatnią rzeczą, jaką zobaczę w życiu, będzie lecący w moją stronę pocisk kalibru 9mm :polew: gruboooo Ale zanim mnie zastrzeli, ubłagam ją, żebym ostatni raz przed śmiercią umoczył dziobaka ostatniego życzenia skazanego na śmierć się nie odmawia
Seba_LDZ Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 hmm to pewnie zalyzy co nazywasz dziobkiem [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 11:57_________________________________________________a ok dziobaka zle przeczytalem
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 hmm to pewnie zalyzy co nazywasz dziobkiem Dziobakiem :> Nazwa odzwierciedla w 100% przeznaczenie tego.... hmmm... zwierzaka [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 11:58_________________________________________________ A, Seba, jak zdrówko dzisiaj?
Seba_LDZ Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 a spoko juz jest znacznie lepiej dzis jest 0 do 1 dla mnie ;P wracam do zywych robimy cos w sobote ?? jaka halloweenowa sesje czy cos ?? co prawda nie mam jeszcze pomyslu ale moze
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 a spoko juz jest znacznie lepiej dzis jest 0 do 1 dla mnie ;P wracam do zywych robimy cos w sobote ?? jaka halloweenowa sesje czy cos ?? co prawda nie mam jeszcze pomyslu ale moze Jeśli tylko będę miał auto gotowe - to jestem jak najbardziej ZA, tym bardziej, że pogoda na weekend zapowiada się świetna. Pytanie tylko, jak będzie to kolidować innym w kwestii wyjazdów związanych z 1. listopada. Żeby nie było tak, jak ostatnio na spocie - 3 auta
Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 a spoko juz jest znacznie lepiej dzis jest 0 do 1 dla mnie ;P wracam do zywych robimy cos w sobote ?? jaka halloweenowa sesje czy cos ?? co prawda nie mam jeszcze pomyslu ale moze Jeśli tylko będę miał auto gotowe - to jestem jak najbardziej ZA, tym bardziej, że pogoda na weekend zapowiada się świetna. Pytanie tylko, jak będzie to kolidować innym w kwestii wyjazdów związanych z 1. listopada. Żeby nie było tak, jak ostatnio na spocie - 3 auta przyzwyczajaj się :polew:
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 a spoko juz jest znacznie lepiej dzis jest 0 do 1 dla mnie ;P wracam do zywych robimy cos w sobote ?? jaka halloweenowa sesje czy cos ?? co prawda nie mam jeszcze pomyslu ale moze Jeśli tylko będę miał auto gotowe - to jestem jak najbardziej ZA, tym bardziej, że pogoda na weekend zapowiada się świetna. Pytanie tylko, jak będzie to kolidować innym w kwestii wyjazdów związanych z 1. listopada. Żeby nie było tak, jak ostatnio na spocie - 3 auta przyzwyczajaj się :polew: Może zacznę jeździć na Katowickie ?
Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 a spoko juz jest znacznie lepiej dzis jest 0 do 1 dla mnie ;P wracam do zywych robimy cos w sobote ?? jaka halloweenowa sesje czy cos ?? co prawda nie mam jeszcze pomyslu ale moze Jeśli tylko będę miał auto gotowe - to jestem jak najbardziej ZA, tym bardziej, że pogoda na weekend zapowiada się świetna. Pytanie tylko, jak będzie to kolidować innym w kwestii wyjazdów związanych z 1. listopada. Żeby nie było tak, jak ostatnio na spocie - 3 auta przyzwyczajaj się :polew: Może zacznę jeździć na Katowickie ? zapraszamy u nas poniżej 10 nie schodzi
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 a spoko juz jest znacznie lepiej dzis jest 0 do 1 dla mnie ;P wracam do zywych robimy cos w sobote ?? jaka halloweenowa sesje czy cos ?? co prawda nie mam jeszcze pomyslu ale moze Jeśli tylko będę miał auto gotowe - to jestem jak najbardziej ZA, tym bardziej, że pogoda na weekend zapowiada się świetna. Pytanie tylko, jak będzie to kolidować innym w kwestii wyjazdów związanych z 1. listopada. Żeby nie było tak, jak ostatnio na spocie - 3 auta przyzwyczajaj się :polew: Może zacznę jeździć na Katowickie ? zapraszamy u nas poniżej 10 nie schodzi Eeee, Łódź, widzicie to? "Zróbmy coś z tym, kur...a" 10 aut. Czy to takie trudne w 700-tysięcznym mieście? Prawie milionowej aglomeracji (wliczając Zgierz, Aleksandrów Łódzki, Konstantynów, Stryków, Pabianice) ? No bez jaj....
Seba_LDZ Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 hehhe znalazl sie obronca ucisnionych jato kimi detaman
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 hehhe znalazl sie obronca ucisnionych jato kimi detaman No ja tu nie przyszedłem Was bronić, tylko współuczestniczyć. [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 13:47_________________________________________________Ale jak widać na załączonym obrazku "samouczestniczę"
Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 że tak się powtórzę przyzwyczajaj się
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 że tak się powtórzę przyzwyczajaj się Ale nie może tak być... ;(
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 nie jeden już poległ Tylko że ja się tak łatwo nie poddaję
Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 no Kimi, MIX w podpisie mega smaczny avatar, hmmmm.... poprzedni był lepszy :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 no Kimi, MIX w podpisie mega smaczny avatar, hmmmm.... poprzedni był lepszy :gwizdanie: MIX oczywiście zamierzony - wszystko THE BEST na jednym kawałeczku grafiki Avatar? Hmmmm, kwestia gustu... Ma w sobie coś A może znasz inną kandydatkę na avatara? Możesz podesłać jakąś fotkę.... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 chcesz bana dostać ? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi