Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 chcesz bana dostać ? :polew: Za co? Za kawałek stanika? Za takie drobiazgi bana od razu?
Seba_LDZ Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 hahhaha i nie tylko bana ?? :D ja juz tez sie przyzwyczailem do tamtego avatara
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 hahhaha i nie tylko bana ?? :D ja juz tez sie przyzwyczailem do tamtego avatara Tamten był zbyt... wyzywający... A ten - kobiecość w najczystszej postaci: to, co ma być zakryte - jest zakryte i pobudza wyobraźnię; uwodzicielskie spojrzenie, włosy niby niedbale zakrywające policzek, ale każdy detal wyglądu i postawy dopracowany w celu "osaczenia" ofiary Przyjrzyj się jej uważnie
Seba_LDZ Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 eeeee kwestia gustu nie mowie ze jest tragicznie ale bywalo lepiej
Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 hahhaha i nie tylko bana ?? :D ja juz tez sie przyzwyczailem do tamtego avatara Tamten był zbyt... wyzywający... A ten - kobiecość w najczystszej postaci: to, co ma być zakryte - jest zakryte i pobudza wyobraźnię; uwodzicielskie spojrzenie, włosy niby niedbale zakrywające policzek, ale każdy detal wyglądu i postawy dopracowany w celu "osaczenia" ofiary Przyjrzyj się jej uważnie "....one zawsze tak usta rozchylają, jakby chciały coś powiedzieć..."
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 eeeee kwestia gustu nie mowie ze jest tragicznie ale bywalo lepiej No na pewno lepiej od tego straszydła wybałuszającego gały, co mnie po nocach już straszy... [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 15:43_________________________________________________ hahhaha i nie tylko bana ?? :D ja juz tez sie przyzwyczailem do tamtego avatara Tamten był zbyt... wyzywający... A ten - kobiecość w najczystszej postaci: to, co ma być zakryte - jest zakryte i pobudza wyobraźnię; uwodzicielskie spojrzenie, włosy niby niedbale zakrywające policzek, ale każdy detal wyglądu i postawy dopracowany w celu "osaczenia" ofiary Przyjrzyj się jej uważnie "....one zawsze tak usta rozchylają, jakby chciały coś powiedzieć..." Nic nie muszą mówić, wystarczy, że rozchylą...
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 to jest Lemurek To jest straszydło wybałuszające gały i koniec.
Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Lemurek Lemur pieszczoszek
kachnazgierz Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 :hi: :polew: :polew: lemurek jest przesłodki i cudny, zresztą co tu pisać podobny do Seby
Seba_LDZ Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 Lemurek Straszydło. :angry: :disgust: :bicz: :bicz3: :bicz3: :bicz2: :ranting1: :ranting1: :rant: :takiego: :baseball:
kachnazgierz Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Seba, normalnie chyba bym się obraziła za to straszydło :ranting1: :ranting1:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 a zeby Cie w nocy nawiedzil ... [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 16:07_________________________________________________spoko cos sie przygotuje dla Kimiego w koncu dawno nic juz nie pisali w dzienniku lodzkim
bartek1605 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 umówcie się na wymianę poglądów
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 umówcie się na wymianę poglądów To byłoby niesprawiedliwe, bo Seba walczy w innej kategorii
Seba_LDZ Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 no peszek jak to sie mowi :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 a nasz Adamek :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 no peszek jak to sie mowi :gwizdanie: Ale to nie oznacza, że to straszydło to nie straszydło
kachnazgierz Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 dzisiaj miałam przyjemność porozmawiać z "panami policjantami" za przejście na czerwonym świetle gdyby nie mój urok osobisty skończyłoby się na 200 zł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi