Seba_LDZ Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 heheh no prosze prosze jakie wyznania prawie o 00 ;P
bartek1605 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 już po 23 dzieci poszły spać można porozmawiać o życiu
kachnazgierz Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Sebciu, fotki jak na halloween przystało
Seba_LDZ Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Sebciu, fotki jak na halloween przystało heheh no no bywalo lepiej [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 23:38_________________________________________________no to PSTRYK i ja tez zawijam spokojnej
zlota1977 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 nie chowaj się!!!!!!!! bo pomyśle żeś tchórz :gwizdanie: dzien dobry :>
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Dzieeeeeeeeeeeeeeń dooooooooooooobryyyyyyyyyyyy Łóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóódź !!! ...i reszta Polski też
Adrenalina Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Kimi, nie krzycz tak :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Kimi, nie krzycz tak :gwizdanie: Nie krzyczę...
Adrenalina Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 doop nie ma!!!! Nie znałem :polew: Ale byłem blisko, więc coś w tym jest Po co kupujesz Audi - żeby bajerować doopy !!! I kółko się zamyka Kimi, nawet się nie przyznawaj, że nie widziałeś Testosteronu zadanie na weekend, ściągnąć i obejrzeć klasyka... cała prawda o stosunkach damsko-męskich :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 doop nie ma!!!! Nie znałem :polew: Ale byłem blisko, więc coś w tym jest Po co kupujesz Audi - żeby bajerować doopy !!! I kółko się zamyka Kimi, nawet się nie przyznawaj, że nie widziałeś Testosteronu zadanie na weekend, ściągnąć i obejrzeć klasyka... cała prawda o stosunkach damsko-męskich :gwizdanie: Sugerujesz, że o czymś mogę nie wiedzieć?
Adrenalina Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 sugeruję obejrzenie filmu, bo na prawdę warto
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 sugeruję obejrzenie filmu, bo na prawdę warto Nie no, spoko, obejrzę, obejrzę
kachnazgierz Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 hej,hej ja już po porannej drzemce jak miło gdy świeci słoneczko, a rano było bleee
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Tysiąc z górą w Spotach Łódzkich, Stron o seksie, piciu, d*pach O odruchach istot ludzkich "Biblię" pisze łódzka grupa Może to dobrze, że jest wesoło, Że jest kultura, każdy się wita, Wznosi kapelusz i chyli czoło Jednako facet, tak i kobita. Choć tyle spamu w tymże temacie, Jest coś, co sprawia, że też tu piszę Kimi żartuje, Adzia nie rzadziej, Seba na spotach naświetla kliszę, Bartki - wiadomo - imię klubowe, Miśki po blachach można rozpoznać, Kraków też wpadnie na krótką rozmowę, Dawki humoru dane nam doznać, Czytając posty, jeden pod drugim, Niczym w ping-pongu każdy dobija, Stronę przewijam w czasie dość długim, W piątek, piąteczek, piątuuuunio przepijam, Do monitora, na forum, pod wieczór Jeden drugiemu wysyła I nie ogląda na dwójce meczu, By ciągłość postów na forum była Czas już najwyższy, by zamknąć komputer, Ubrać się trzeba i lecieć "uczyć", a Wy "pracujcie" na swoją nutę, To będzie za co swój brzuch utuczyć Dawno nie było rymu z mej strony, Więc mi wybaczcie, że znów tak robię Jakiś po kawie byłem natchniony, Lecz teraz szansę oddaję Tobie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi