Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Adrenalina 2 ?? eee nie ma 2 jest tylko jedna jest też druga :gwizdanie: no dobra dobra
Adrenalina Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 tak z innej beczki - trzeba mieć kiepełe żeby wykombinować to "przeznaczenie" :mysli: :gwizdanie: :gwizdanie: Nooo,a co powiesz o "Matrix" ? Albo nie. Matrix to pikuś. Tarantino to ma łeb dopiero. I Luc Beson (ten od "5 element"). To są kozaki dopiero... to nic... zobaczcie sobie Deja Vu albo Incepcję, to jest dopiero pokręcone [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 23:36_________________________________________________albo Adrenalina 2 o Incepcji myślałem, ale Adrenalina 2 :mysli: a o Adrenalinie nie myslałeś?
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Adrenalina 2. Pod napięciem! W kinach od 24 lipca 2009 roku!
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 właśnie oglądałem tą zajawkę - jest niezła siekiera :evil:
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 No dobra Panie i Pany, czas do wyra. To był bardzo emocjonujący i obfitujący w wiele wspaniałych wydarzeń dzionek Muszę odespać. Mariusz, jesteśmy "yn tacz"
Adrenalina Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 to ja też zawijam dobrej nocki
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 to nie jet adrenalina tzn moze i jest ale to jest krunk czy jakos tak za***iste obie czesci szczegolnie w 2 na torze gdzie sie konie scigaja
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 narka Kimi - f*ck muszę obejrzeć obie Adrenaliny, koniecznie !!!!!!!!!![br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 23:45_________________________________________________ to ja też zawijam dobrej nocki kimi poszedł to Ta już też zawija - co za ludzie :wallbash:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 23:46_________________________________________________Seba jak masz może te filmy to zrzuć na płytkę - chętnie przygarnę "kropka"
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 hmm dziwne nie ??? a co do filmow to sa mega za***iste Mario jesli nie widziales to musisz nadrobic bo to obowiazek
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 hmm dziwne nie ??? a co do filmow to sa mega za***iste Mario jesli nie widziales to musisz nadrobic bo to obowiazek ale ma je ktoś może ???????????????
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 ja nie mam chyba musze zerknac ale jutro jak dolece do lodzi tu nic nie mam http://www.sadistic.pl/spioch-vt54608.htm
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 ja nie mam chyba musze zerknac ale jutro jak dolece do lodzi tu nic nie mam http://www.sadistic.pl/spioch-vt54608.htm śpioch niezły :polew: może Kimi ma filmiki chociaż nic nie mówił :confused4:
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Seba gaś światełko - jutro trzeba wstać, poza tym zostalo mi prądu w lapku jakieś 5% więc zaraz padnie. Narka Gospodarzu
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 oki doki tez lece pozdro Mario PSTRYK [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 00:03_________________________________________________PSTRYK
MarianekZg Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 wstawać reszta ekipy, przecież już czwartunio :> :> :> :>
Rekomendowane odpowiedzi