Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 e tam .... raz w tygodniu trzeba się wykąpać :polew: No, u mnie kąpiel wypada 23. każdego miesiąca, więc to dopiero za trzy tygodnie... :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 e tam .... raz w tygodniu trzeba się wykąpać :polew: :polew: jest takie przyslowie myjcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny
Adrenalina Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 e tam .... raz w tygodniu trzeba się wykąpać :polew: No, u mnie kąpiel wypada 23. każdego miesiąca, więc to dopiero za trzy tygodnie... :gwizdanie: to dobrze że piszesz... chłopcy będą wiedzieli żeby spota robić zawsze w ostatnim tygodniu miesiaca :polew:[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:03_________________________________________________ e tam .... raz w tygodniu trzeba się wykąpać :polew: :polew: jest takie przyslowie myjcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny znam ...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 lol dobra dzieci ja sie zbieram w trase dolece sie odezwe moze ktos jeszcze bedzie
Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Ej, noo... Zawsze w piątki używam dezodorantu, między 16 a 20, więc nie ma stracha... [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:04_________________________________________________ lol dobra dzieci ja sie zbieram w trase dolece sie odezwe moze ktos jeszcze bedzie Szerokości
MarianekZg Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 lol dobra dzieci ja sie zbieram w trase dolece sie odezwe moze ktos jeszcze bedzie będzie będzie biorę się za Crack-a
Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 lol dobra dzieci ja sie zbieram w trase dolece sie odezwe moze ktos jeszcze bedzie będzie będzie biorę się za Crack-a Masz?
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 o boze nie bierz tego MArio to uzaleznia przeciez
Adrenalina Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 lol dobra dzieci ja sie zbieram w trase dolece sie odezwe moze ktos jeszcze bedzie [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:09_________________________________________________ o boze nie bierz tego MArio to uzaleznia przeciez :polew: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:09_________________________________________________Adrenalina też :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 za film się biorę :doh1: :doh1: "Adrenalina - Crack"
Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 lol dobra dzieci ja sie zbieram w trase dolece sie odezwe moze ktos jeszcze bedzie [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:09_________________________________________________ o boze nie bierz tego MArio to uzaleznia przeciez :polew: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:09_________________________________________________Adrenalina też :gwizdanie: Hmmm, Adrenalina powiadasz? A jak to się, hmm... "bierze" ?
MarianekZg Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 lol dobra dzieci ja sie zbieram w trase dolece sie odezwe moze ktos jeszcze bedzie [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:09_________________________________________________ o boze nie bierz tego MArio to uzaleznia przeciez :polew: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:09_________________________________________________Adrenalina też :gwizdanie: wiem
Adrenalina Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 za film się biorę :doh1: :doh1: "Adrenalina - Crack" jedynke masz?
MarianekZg Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 crunk :decayed: wiem wiem, czekałem kto zareaguje Seba wiedziałem że można na ciebie liczyć
MarianekZg Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 za film się biorę :doh1: :doh1: "Adrenalina - Crack" jedynke masz? właśnie dzisiaj "zholowałem" z Aresa
Adrenalina Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 dobra na mnie pora ... 3majcie się Chłopaki
Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 @chriss na "Spotkaniach na drodze" napisał, że namierzył czerwonego sedana B5 z klubowymi ramkami z EL ....KN na rejestracji . Ja rejestrowałem dwa tygodnie temu, i mam KM, więc ktoś musiał w tym tygodniu rejestrować... Któż to może byc? [br] Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:15_________________________________________________ dobra na mnie pora ... 3majcie się Chłopaki
MarianekZg Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 dobra na mnie pora ... 3majcie się Chłopaki ty też się nie puszczaj :wink4: :polew: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi