MarianekZg Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 niby Polka a jednak troszkę Beyonce :naughty: [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 00:52_________________________________________________no to co - do dzisiaj chociaż może być ciężko, rano biorę się za lampy a potem :drunk: :drunk: :drunk: - z założenia będzie na bogato :cool1:
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 niby Polka a jednak troszkę Beyonce :naughty: [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 00:52_________________________________________________no to co - do dzisiaj chociaż może być ciężko, rano biorę się za lampy a potem :drunk: :drunk: :drunk: - z założenia będzie na bogato :cool1: Sztuka :good: Dobra, ja też idę. Miłego rezanka lampek jutro Znaczy się dzisiaj.
kachnazgierz Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 :hi: pożegnali się o 1:03 a dzisiaj to nie ma kto wstać POBUDKA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Chyba śnili o tych laskach co się w nocy napatrzyli, dobrze im.... :lazy: :lazy:
kachnazgierz Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 toja jeszcze jedno dodam do kolekcji :wink4: [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 08:56_________________________________________________ Cześć Seba :> :> :> Ty żyjesz ?
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Aloha to ja jeszcze jedno dodam do kolekcji :wink4: :slina:
zlota1977 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 to ja jeszcze jedno dodam do kolekcji :wink4: a co to za duuuupa?? :tongue4: dzien dobry bardzo
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 jasne ze zyje a czemu mam nie zyc [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 09:10_________________________________________________ to ja jeszcze jedno dodam do kolekcji :wink4: [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 08:56_________________________________________________ Cześć Seba :> :> :> Ty żyjesz ? no pieknie :notworthy:
kachnazgierz Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 :hi: dobry dobry Kraków to jedyna duuupa bez photoshopa Aniu :tongue4: [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 09:12_________________________________________________Seba, wczoraj zapadłeś się pod ziemię normalnie [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 09:15_________________________________________________muszę odejść, bo Misiek już mi tu drepcze :banan:
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 buon giorno Witam Dziewczyny jeszcze śpią, a ja zapuściłem Cranka, bo wczoraj byly "inne" priorytety - powiem Ci, że film jest kozacki
MarianekZg Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 buon giorno Witam Dziewczyny jeszcze śpią, a ja zapuściłem Cranka, bo wczoraj byly "inne" priorytety - powiem Ci, że film jest kozacki :good: ja może jutro pyknę drugą część - zaraz spadam do garażu rezanko z lampami :mysli: może coś pomorze :mysli:
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Taki trochę w klimacie Pulp Fiction znaczy się Crank A wlew też niezły
MarianekZg Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 :polew: polak potrafi wyrezać coś nietypowego :polew:
Rekomendowane odpowiedzi