Adrenalina Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 bo jestem na diecie ... i niestety abstynencja
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 niezbyt dobrze z nami...pijemy do monitora;p Co tam - weekend ma swoje prawa;)
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 bo jestem na diecie ... i niestety abstynencja ta jasne napewno kotlety podjadasz tam jak nikt nie widzi a nie na diecie jestes [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 22:22_________________________________________________ niezbyt dobrze z nami...pijemy do monitora;p Co tam - weekend ma swoje prawa;) dokladnie [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 22:23_________________________________________________a to na po poprawe wieczorku http://www.picvi.com/2010/11/06/bikini-show-2/
Adrenalina Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 bo jestem na diecie ... i niestety abstynencja ta jasne napewno kotlety podjadasz tam jak nikt nie widzi a nie na diecie jestes :bicz3: więcej wiary w głodnego ...
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 niezbyt dobrze z nami...pijemy do monitora;p Co tam - weekend ma swoje prawa;) Nie pijesz do monitora - pijesz z nami, tylko nie jesteśmy fizycznie w jednym pomieszczeniu A to różnica
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 zjedz cos bo Cie widac nie bedzie wierze wierze tylko w fakcie pisali ostatnio ze sie ukrywalas po krzakach z kotletami w misce [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 22:30_________________________________________________hehehe przepraszam ale tak mi sie jakos smiac chce :polew:
Adrenalina Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 zjedz cos bo Cie widac nie bedzie wierze wierze tylko w fakcie pisali ostatnio ze sie ukrywalas po krzakach z kotletami w misce tak... może jeszcze do tego nałgali że kotlety były z żółtym serem i to wszystko pociskałam bułką
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 zjedz cos bo Cie widac nie bedzie wierze wierze tylko w fakcie pisali ostatnio ze sie ukrywalas po krzakach z kotletami w misce tak... może jeszcze do tego nałgali że kotlety były z żółtym serem i to wszystko pociskałam bułką ...i zasmażka !
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 no i jeszcze popijalas piwkiem ale zeby nikt Cie nie widzial to karmilas kaczki ze niby to one jadly :polew: [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 22:39_________________________________________________znaczy ze to niby dla nich te kotlety i bulka
Adrenalina Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 własnie tak mi się wydawało że ktoś robił mi zdjęcia z ukrycia
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 heheheh pewnie przyjechali z jakiegos programu paparazzi wiesz Kabaret Limo- Dresiarze i TV
Adrenalina Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 ale ta fredka ma kabel klasyka
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 poplakalem sie Kabaret limo Reniferu i Blacha co jest w dupe ?? przyznam ze egzotyka pytania powala :polew:
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 heheheh pewnie przyjechali z jakiegos programu paparazzi wiesz Kabaret Limo- Dresiarze i TV :polew: :polew: :polew: :polew: Mariola wymiata "To chyba samczyk..." :polew: :polew: :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Idą święta, idą święta! Każda buzia uśmiechnięta! Zbliża się ten piękny czas, gdy renifer Mikołaja WYWIEZIE W CIEMNY LAS I WSADZI lulilulilaj... Lulilulilaj...
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Idą święta, idą święta! Każda buzia uśmiechnięta! Zbliża się ten piękny czas, gdy renifer Mikołaja WYWIEZIE W CIEMNY LAS I WSADZI lulilulilaj... Lulilulilaj... Eee... Nie za wcześnie?
Adrenalina Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 co się wiesza? WINDOWS [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 22:57_________________________________________________ Idą święta, idą święta! Każda buzia uśmiechnięta! Zbliża się ten piękny czas, gdy renifer Mikołaja WYWIEZIE W CIEMNY LAS I WSADZI lulilulilaj... Lulilulilaj... Eee... Nie za wcześnie? kabaret zobacz :polew:
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 co się wiesza? WINDOWS [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 22:57_________________________________________________ Idą święta, idą święta! Każda buzia uśmiechnięta! Zbliża się ten piękny czas, gdy renifer Mikołaja WYWIEZIE W CIEMNY LAS I WSADZI lulilulilaj... Lulilulilaj... Eee... Nie za wcześnie? kabaret zobacz :polew: No widziałem... Było o dresiarzach [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 22:59_________________________________________________ Aaaa, niewaaażnee... Kocham to auto..... ;(
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 O kufa, dopiero teraz zobaczyłem, że jest drugi :polew: [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 23:06_________________________________________________Ejj, śpita? Ja idę po następnego Broka
Rekomendowane odpowiedzi