Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 heheh usmialem sie tak czy siak ze stronami ia ukcjami na chore dzieci to ja bym mial dystans jesli zrodlo nie jest sprawdzoen wiem bo robilem niestety ... wole zborirke na dom dziecka ktory wczesniej ustalimy tudzienz na przedszkola ktore do mnie notorycznie wydzwaniaja zebym zasponsorowal klocki czy zabawki ...
Bartas Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 skad ja to znam... codziennie jakas impreza w coraz to innym przedszkolu lub zlobku, no coz. my rozdajemy z poczatkiem roku zawsze
bartek1605 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=168764.0
Kimi Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 wole zborirke na dom dziecka ktory wczesniej ustalimy No też tak pomyślałem, że to chyba byłoby najrozsądniejsze wyjście, bo te marzenia to są chyba poza naszym zasięgiem finansowym. Z kolei do przedszkola w wiekszości chodzą dzieci raczej mające rodziców i w miarę normalne życie, a co do zabawek, to z własnego podwórka (znaczy się przedszkola córki) wiem, że rodzice często przynoszą zabawki po swoich dzieciakach (w sumie sami też trochę zanieśliśmy ). No ale poczekajmy na zdanie innych. O, wiem. Będę w tym podpiętym poście zapisywał, co, kto, jak. Czyli, Seba, dom dziecka?
Bartas Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 wpisz mnie bo musze kapetki dla niuni letnie kupic :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 wpisz mnie bo musze kapetki dla niuni letnie kupic :gwizdanie: Znaczy się, mamy Ci kupic kapcie na lato w ramach Świąt ?
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 :decayed: :decayed: to ja poprosze felunie z kapetkami na lato 19 cali polerowany czarny polysk tak wydaje mi sie ze jak sie osobiscie pojdzie pogada zapyta co mozemy pomoc bedzie lepiej niz wplacanie jakims baranom na konto kaski gdzie jebia mamone na pomysle z chorymi dziecmi ... sorka ale takie jest wlasnie polskie spoleczenstow a wlasciwie kazde
Kimi Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 :decayed: :decayed: to ja poprosze felunie z kapetkami na lato 19 cali polerowany czarny polysk tak wydaje mi sie ze jak sie osobiscie pojdzie pogada zapyta co mozemy pomoc bedzie lepiej niz wplacanie jakims baranom na konto kaski gdzie jebia mamone na pomysle z chorymi dziecmi ... sorka ale takie jest wlasnie polskie spoleczenstow a wlasciwie kazde Wpisałem do podwieszonego posta.[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 00:27_________________________________________________ Dobra, zawijam do wyra
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Kimi możesz mnie dopisać do listy na pewno jakoś możemy pomóc - zakup zabawek dla domu dziecka. Myślę, że Kasia też będzie chętna więc będzie nas już 4 :naughty: (opór kasy wydajemy w weekendy jak mamy gest :drunk: :bicz: :dance: :drinks: a co po tym wszystkim, tylko :sick3: :sick3: więc nie zaszkodzi zrobić dobry uczynek i wspomóc dzieciaków przecież " :gwizdanie: wszystkie dzieci nasze są :gwizdanie: "
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 08:10_________________________________________________o matko nie za wczesnie jak na Ciebie ??? :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 siemanko Basia i Seba ja też jestem w lekkim szoku "już w pracy" :shocked:
Adrenalina Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 no i nie wiem co w tym śmiesznego :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 eeeee nic kobiety potrafią jednak zaskoczyć [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 08:17_________________________________________________moja kobiet też mnie dziś od rana zaskoczyła - prosiłem żeby podjechała do piekarni przed pracą i podrzuciła mężusiowi pieczywko i dał bym sobie rękę obciąć że podjedzie i ................................................................ już bym nie miał ręki :kox: :kox:
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 :polew: no nie wiem co w tym śmiesznego :gwizdanie: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 :polew: :polew: no coz ale co zaskoczyla ??? zaskoczyla to sie liczy
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 :polew: :polew: no coz ale co zaskoczyla ??? zaskoczyla to sie liczy a myślałem że nie można - a jednak można :polew: [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 08:30_________________________________________________dobra mili Państwo - spadam do pracy narciarz
Rekomendowane odpowiedzi