Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heheh usmialem sie ;)

tak czy siak ze stronami ia ukcjami na chore dzieci to ja bym mial dystans jesli zrodlo nie jest sprawdzoen

wiem bo robilem niestety ...

wole zborirke na dom dziecka ktory wczesniej ustalimy tudzienz na przedszkola ktore do mnie notorycznie wydzwaniaja zebym

zasponsorowal klocki czy zabawki ...

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

skad ja to znam... codziennie jakas impreza w coraz to innym przedszkolu lub zlobku, no coz. my rozdajemy z poczatkiem roku zawsze

Opublikowano

Doooo-braaa-noooc :hi:

Opublikowano
wole zborirke na dom dziecka ktory wczesniej ustalimy

No też tak pomyślałem, że to chyba byłoby najrozsądniejsze wyjście, bo te marzenia to są chyba poza naszym zasięgiem finansowym. Z kolei do przedszkola w wiekszości chodzą dzieci raczej mające rodziców i w miarę normalne życie, a co do zabawek, to z własnego podwórka (znaczy się przedszkola córki) wiem, że rodzice często przynoszą zabawki po swoich dzieciakach (w sumie sami też trochę zanieśliśmy ;) ).

No ale poczekajmy na zdanie innych.

O, wiem.

Będę w tym podpiętym poście zapisywał, co, kto, jak.

Czyli, Seba, dom dziecka?

Opublikowano

wpisz mnie bo musze kapetki dla niuni letnie kupic :gwizdanie:

Znaczy się, mamy Ci kupic kapcie na lato w ramach Świąt ? ;)

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

to ja poprosze felunie z kapetkami :D na lato 19 cali polerowany czarny polysk :D

tak wydaje mi sie ze jak sie osobiscie pojdzie pogada zapyta co mozemy pomoc bedzie lepiej niz wplacanie

jakims baranom na konto kaski gdzie jebia mamone na pomysle z chorymi dziecmi ... sorka ale takie jest wlasnie

polskie spoleczenstow a wlasciwie kazde ;)

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

to ja poprosze felunie z kapetkami :D na lato 19 cali polerowany czarny polysk :D

tak wydaje mi sie ze jak sie osobiscie pojdzie pogada zapyta co mozemy pomoc bedzie lepiej niz wplacanie

jakims baranom na konto kaski gdzie jebia mamone na pomysle z chorymi dziecmi ... sorka ale takie jest wlasnie

polskie spoleczenstow a wlasciwie kazde ;)

:good:

Wpisałem do podwieszonego posta.[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 00:27_________________________________________________

Dobra, zawijam do wyra :papa:

Opublikowano

:bry:

Kimi możesz mnie dopisać do listy :wink4: na pewno jakoś możemy pomóc :good: - zakup zabawek dla domu dziecka. Myślę, że Kasia też będzie chętna więc będzie nas już 4 :naughty: :naughty: (opór kasy wydajemy w weekendy jak mamy gest :drunk: :drunk: :bicz: :bicz: :dance: :dance: :drinks: :drinks: a co po tym wszystkim, tylko :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: więc nie zaszkodzi zrobić dobry uczynek i wspomóc dzieciaków przecież " :gwizdanie: wszystkie dzieci nasze są :gwizdanie: "

Opublikowano

:bry:

ja już w pracy :disgust:

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 08:10_________________________________________________o matko nie za wczesnie jak na Ciebie ??? :gwizdanie:
Opublikowano

siemanko Basia i Seba

:polew: ja też jestem w lekkim szoku :polew: "już w pracy" :shocked: :shocked:

Opublikowano

no i nie wiem co w tym śmiesznego :gwizdanie:

Opublikowano

eeeee nic :no: kobiety potrafią jednak zaskoczyć :wink4:[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 08:17_________________________________________________moja kobiet też mnie dziś od rana zaskoczyła - prosiłem żeby podjechała do piekarni przed pracą i podrzuciła mężusiowi pieczywko :naughty: i dał bym sobie rękę obciąć że podjedzie i ................................................................ już bym nie miał ręki :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
:polew: :polew:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

no coz :D ale co zaskoczyla ??? zaskoczyla :D to sie liczy :P

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

no coz :D ale co zaskoczyla ??? zaskoczyla :D to sie liczy :P

a myślałem że nie można - a jednak można :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 08:30_________________________________________________dobra mili Państwo - spadam do pracy :good: narciarz :hi:

Opublikowano

jeszcze nie raz Cie zaskoczy :decayed: