bartek1605 Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Kłysiu nie wpadnie na kawkę po prostu nie chciałaś
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 co poniektórzy już po pracuni :naughty: :dance: ale obiecałem "klonowi" Mc'Donald-a więc muszę zaraz spadać
Adrenalina Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Kłysiu nie wpadnie na kawkę po prostu nie chciałaś zadzwonił że się nie wyrobi
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Dobra, troszkę się "rozluźniło", można pościemniać [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 16:03_________________________________________________ :hi: zbiórka kaski jak najbardziej :>tylko broń boże maskotek, wiem coś na ten temat, u nas na oddziale jest ful i dzieciaki nie chcą się tym bawić, proponowałabym coś bardziej edukacyjnego : gry, klocki itp... spadam jestem w pracy :decayed: Zrobimy tak: Poczekajmy, aż się wszyscy określą, czy mają ochotę brać w tym udział. Potem trzeba wybrać Dom Dziecka, dla którego dokonamy zakupów. Jak już wybierzemy, zadzwoni się do dyrekcji i normalnie zapyta, co dzieciaki by chciały dostać (a oni chyba jakiś tam delikatny wywiadzik zrobią ) i tego się będziemy trzymać. Idealną sytuacją wg. mnie byłoby, gdybyśmy od dyrekcji wybranego DD dostali listę typu: "Jasio, lat 6, chce autko; Marzenka, lat 4, chce lalkę-dzidziusia" itd.
Adrenalina Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ja się zwijam ludziska idę się dzisiaj troszkę odchamić :gwizdanie: bye!
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ja się zwijam ludziska idę się dzisiaj troszkę odchamić :gwizdanie: bye! [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 16:57_________________________________________________Dobra, na mnie też już pora... Tak więc, tradycyjnie - spadam na kwadrat Do wieczorka
zlota1977 Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 tak to robią dzieci :gwizdanie: dorośli robią tak
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 hehe no tak przepraszam nie chcialem odrazu tak ostro
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 tak to robią dzieci :gwizdanie: dorośli robią tak Osz w d*pę... Znaczy się... eee... nie to miałem na myśli.... eeee.... yyyy.... :gwizdanie: A tak poza tym, co słychać?
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 heheheh eno no to pojechales
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 heheheh eno no to pojechales Hmm.... no bo wiesz.... jakoś tak.... :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 heheheh eno no to pojechales Hmm.... no bo wiesz.... jakoś tak.... :gwizdanie: samo się tak........... :polew: :polew:
zlota1977 Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 kto??????????? ja?????????????? niemożliwe :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 u Kasia, a rozmawialem z Twoim dyrektorem ze chce maskotki
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 kto??????????? ja?????????????? niemożliwe :gwizdanie: Cicha woda....
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 kto??????????? ja?????????????? niemożliwe :gwizdanie: hheehehe no no
Rekomendowane odpowiedzi