chriss Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 DeeJay-Kill tak też myślałem że pewnie można a ryzyko jest zawsze pomimo tego kiedyś będę musiał sie za to wziąć [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 23:17_________________________________________________ o quwa jak biało za oknem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ładnie jedzie ciekawe co będzie rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 skrobanko skrobanko panie kolego ja lecę pod pierzynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 a w stolicy nic czarno i sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 przyjdzie i do stolycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 no pewnie w nocy doleci albo z rana a ladnie sypie w lodzi ??mozna bedzie bokami polatac :drool: :drool: :dance: :thumbup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 skrobanko skrobanko panie kolego ja lecę pod pierzynę nie będzie skrobanka to ja lece zmontować troche ognia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 a w stolicy nic czarno i sucho W Lublinie czarno i mokro z lekką dozą białości :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 heheheh a w stolicy nic czarno i sucho W Lublinie czarno i mokro z lekką dozą białości :polew: hmm czyli murzyn uwalony biala czekolada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 no i znowu to samo wszyscy poszli a nikt nawet nie pstryknal Prezesie jakis ladny rachuneczek tutaj dla Panow a dla Miska pochwala za poczucie obywatelskiego obowiazku :naughty: to ja pstrykam PSTRYK[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 00:20_________________________________________________PSTRYK coby sie ktos nie wykopyrtnal :hi: [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 06:44_________________________________________________no nic to ja zawijam ale nie na kwadraty tylko na metro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Seba zgasiłeś światło jak szedłeś spać ? Bo jakiś duży pobór był w nocy i nie wiem komu rachunek wysłać :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Seba zgasiłeś światło jak szedłeś spać ? Bo jakiś duży pobór był w nocy i nie wiem komu rachunek wysłać :polew: :polew: no prosze masz na gorze dowod Basiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 co tam słychać dobrego? jak pogoda w stolycy? wczoraj słyszałam fajny tekst o tej Waszej syrence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam Łódz :> Kraków czarny :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 co tam słychać dobrego? jak pogoda w stolycy? wczoraj słyszałam fajny tekst o tej Waszej syrence nie obrazaj mnie nie waszej syrence tylko ich ja z lodzi jestem ... Krakowianke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 dużo mudzynów w Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 CZARNO że nie pada śnieg :gwizdanie: a Murzynów brak, w końcu zima to polecieli do ciepłych krajów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 albo leżą na glebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi