Kimi Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Co tam Panie u Pani Dyrektor z Drużynowej? dotarłeś tam? Tak, później napiszę co i jak, bo teraz muszę uważać :gwizdanie: Odezwę się jak będę miał przerwę
Hugo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Śniegu dowaliło , mróz jak cholera więc trzeba się ciepło ubierać. Jak Wam się podoba czapka na logo klubowym ?
Kimi Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ok, przerwa, mogę napisać, co i jak. Wczoraj spotkałem się z p. dyrektor DMD na Drużynowej. Podczas bardzo długiej i bardzo miłej rozmowy dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy na temat tego DMD, jego wychowanków itepe, za dużo tego, żeby teraz pisać, więc skupię się na sednie sprawy. Po pierwsze, bardzo nam dziękowała za zainteresowanie i inicjatywę. Placówka jest dość dobrze wyposażona, jednak jest parę rzeczy, które dzieciaki potrzebują: - radiomagnetofon z CD (najprostszy, nie musi być jakiś wypas) - gry komputerowe, ze wskazaniem na SIMS-y - najstarsza dziewczynka (11-letnia Angelika) wymarzyła sobie drzewko owocowe, które chce sobie hodować - wszelkie artykuły papiernicze w stylu: bloki rysunkowe, techniczne, papier kolorowy do wycinania - kolorowanki dla tych młodszych To są konkrety i to możemy spokojnie kupić Teraz ogólnie: placówka może przyjmować wszelkie dary, także używane od osób prywatnych czy stowarzyszeń. Mogą to być: - książki, zabawki (ale z wyłączeniem pluszaków, bo Sanepid zabronił ) - odzież, artykuły chemiczne, pieluchy, kosmetyki, słodycze - meble Piszę to, bo może macie w domu coś z tej listy, co nie jest Wam potrzebne, wtedy też można coś takiego zawieźć. Niestety, ale nie będzie takiej możliwości, byśmy te prezenty wręczyli dzieciakom osobiście, gdyż ze względów psychologicznych i pedagogicznych dzieci te mają ograniczony kontakt z osobami "z zewnątrz", poza sytuacją, gdy ktoś jest wolontariuszem i zajmuje się takim dzieciakiem na stałe. W praktyce będzie to wyglądać w ten sposób, że w niedzielę ja i ewentualnie jakaś osoba/osoby chętne, pojedziemy tam, wręczymy przywiezione rzeczy pracownikom, następnie otrzymamy od pani dyrektor oficjalne podziękowania oraz tzw. protokół przyjęcia, na którym będzie wyszczególnione wszystko, co DMD od nas dostanie. Teraz pytanie, czy ktoś z Was ma czas i ochotę, by się ze mną kopnąć w sobotę po południu albo w niedzielę od rana do Galerii czy Manu i zrobić te zakupy, żeby potem nie było, że sam o wszystkim decyduję Oczywiście na wszystko będę brał paragony i rozliczę się z Wami z każdej wydanej złotówki. Ci z Was, którzy mieliby coś od siebie do przekazania z tych rzeczy, o których pisałem wyżej (tych używanych), proszę o kontakt na PW lub GG w celu ustalenia, gdzie i kiedy mogą mi te rzeczy podrzucić lub ja mogę po nie podjechać, bo zdaję sobie sprawę, że do niedzieli się raczej nie zobaczymy wszyscy. To chyba by było na tyle. Jakby co, to PW, albo GG 10863014.[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 13:09_________________________________________________ O kufa, czapka na logo
Adrenalina Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 czapeczka jest cool [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 13:41_________________________________________________a co do zainteresowań najstarszej dziewczynki to dziwię się że jeszcze nic nie hoduje przecież wystarczy kilka pestek cytryny czy czegoś i już sprawa załatwiona kupcie jej ładną doniczkę, ziemię i heya podobno avocado ma ładną roślinkę osobiście nie sprawdziłam ... ale papryczki kiedyś wyhodowałam z pestek
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 miejmy nadzieję, ze ta dziewczynka nie miała na myśli "pięciolistnej koniczyny";p
Seba_LDZ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 siema ale tu cisza zasypalo wszystkich
chriss Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Śniegu dowaliło , mróz jak cholera więc trzeba się ciepło ubierać. Jak Wam się podoba czapka na logo klubowym ? Czapeczka git
Hugo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ciesze się , że czapeczka się podoba. Sam szyłem :polew: :polew:
MarianekZg Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ciesze się , że czapeczka się podoba. Sam szyłem :polew: :polew: Ja myślałem, że Prezesi mają ludzi od roboty a tu proszę "Sam szyłem" :> :> :oklaski: :oklaski: za zdolności :oklaski: :oklaski:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 no no to ja tez mowie szacuneczek jesli sam sam sam :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 nareszcie, po dwóch dzionkach w pracy, ale za to.... teraz dopiero w poniedziałek
kachnazgierz Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 teraz można piwko z miodkiem :gwizdanie: oglądaliście wczoraj Tap Madl ???
zlota1977 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 ja już 0.5 litra wina chlupłam jeszcze pół mi zostało
bartek1605 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a ja wróciłem z testów parkingu i przy okazji złapałem kapcia
Rekomendowane odpowiedzi