Bartas Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 DeeJay wspolczuje ci z interriskiem sie wyklucac, szykuj sie na dluuuugie kolejki jak nie masz znajomego
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Aloha, ewryciało Tomek, współczuję Już na samym początku taka przygoda. Ale patrz, że przyszedł sam i powiedział, no no... Uczciwy człowiek.
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 DeeJay wspolczuje ci z interriskiem sie wyklucac, szykuj sie na dluuuugie kolejki jak nie masz znajomego Niby 30 dni...a jak w rzeczywistości? Znajomych tam nie mam - okaże się, co z tego wyniknie.
chriss Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 19:05_________________________________________________Poszedł facet do burdelu. - Ja jeszcze nigdy tego.. no.. nie robiłem... - No to co pan mi tu głowę zwraca ! Proszę pójść do lasu i najpierw tam potrenować na dziuplach. Facet wraca po pewnym czasie i mówi do burdel mamy, że już jest gotowy. - To pójdzie pan na górę, tam pani Kasia pana obsłuży. Facet zachodzi, panienka mu się rozkłada, a on ją z kopa, raz, drugi. - Co ty wyprawiasz ?!? - krzyczy dziwka - Sprawdzam, czy pszczół nie ma. :polew: :polew:
MarianekZg Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 siemanko LaLa [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 19:44_________________________________________________Kimi, filmik cały czas wisi w "nadawczej" i nie wychodzi :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 siemanko LaLa [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 19:44_________________________________________________Kimi, filmik cały czas wisi w "nadawczej" i nie wychodzi :wallbash: :wallbash: :wallbash: Ebany Nie no, spróbuj jeszcze raz z tym Rapidshare, co ? [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 19:46_________________________________________________ No i się nie dowiedzielismy, co słychać w Katowicach ;(
chriss Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 a mnie dziś spryski się rozmroziły i już psikają :dance: płyn zimowy zalany
Adrenalina Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Co tam słychać w Katowicach? mokro :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Co tam słychać w Katowicach? mokro :gwizdanie: Eee, to tak jak u nas... Myślałem, że coś ciekawszego.
kachnazgierz Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 W poniedziałek, droga Kasiu, Jakoś głowa mnie nie boli... Nie dokucza mi wątroba Humor mi się nie p@#$%^li :> Może nie jest to regułą, Bo są różne poniedziałki, Zaskakują zdarzeń pulą I płatają niespodzianki Ważne, by w ten dzień okrutny, Przywdziać na nos okulary Co szkła mają tak różowe, Że rzucają na świat czary Wtedy lepszym on się staje Widziany z dwóch ocznych gałek Więc nie bądźcie jak mazgaje, Nawet k***a w poniedziałek Bartku, nieźle to sobie wymyśliłeś :good: :good: :good: :good: Ja tak nie umiem , mój tekst to Stare Dobre Małżeństwo[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 20:33_________________________________________________ będę go Wam zapodawała w poniedziałki :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 a moje spryski ni drgna ale pompka chodzi
chriss Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 co wam powiem to wam powiem ale zaczyna padać śnieg, jutro rano znowu może być paraliż [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 21:27_________________________________________________ a moje spryski ni drgna ale pompka chodzi ja walczyłem z pół godziny zanim odpuściły,potem wypsikałem połowę płynu i zalałem zimowym mam nadzieje że będzie git tył na razie nie odpuścił
chriss Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 już jest fajnie na drogach mówisz że bokami już można pośmigać [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 21:42_________________________________________________wymień se żarówkę :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 21:43_________________________________________________bo jeździsz chyba już tak od Jarosławca
Rekomendowane odpowiedzi