pandamix Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam mam do przedstawienia mojego AVANT-urnika który przyjechał do mnie na kołach z niemowni z aktualnym przebiegiem 290tys,rok produkcji 1997 Wyposażenie: Climatronik Elektryka przednich szyb i luster Dwie poduchy i tyle z większego wypasu:P Kupując auto kierowałem się silnikiem i tym że ma być avant,na początku miała być 80-siatka ale w rozsądnych pieniądzach znalazłem A4,w silniku mam wgrany program na około 118km ale niutów ile to nie jestem w stanie określić,po przyjeżdzce do polski wymieniłem od razu komplet olejów,płynów,dokupiłem listwę na drzwi,na zdjęciach jej jeszcze nie ma, Do zrobienia mam: z większych to łożysko oporowe clima jest nie szczelna polerka całego auta zakup ładnych alu a z czasem będę myślał i kombinował dalej,co nie którzy mnie znają i wiedzą że jak nie podłubie to spać nie mogę a i zapomniał bym,modzić silnik mi zostało Przedstawiam wam trochę brudne zdjęcia ale zawsze to zdjęcia:
mrogal Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam mam do przedstawienia mojego AVANT-urnika który przyjechał do mnie na kołach z niemowni z aktualnym przebiegiem 290tys,rok produkcji 1997 Wyposażenie: Climatronik Elektryka przednich szyb i luster Dwie poduchy i tyle z większego wypasu:P Kupując auto kierowałem się silnikiem i tym że ma być avant,na początku miała być 80-siatka ale w rozsądnych pieniądzach znalazłem A4,w silniku mam wgrany program na około 118km ale niutów ile to nie jestem w stanie określić,po przyjeżdzce do polski wymieniłem od razu komplet olejów,płynów,dokupiłem listwę na drzwi,na zdjęciach jej jeszcze nie ma, Do zrobienia mam: z większych to łożysko oporowe clima jest nie szczelna polerka całego auta zakup ładnych alu a z czasem będę myślał i kombinował dalej,co nie którzy mnie znają i wiedzą że jak nie podłubie to spać nie mogę a i zapomniał bym,modzić silnik mi zostało Przedstawiam wam trochę brudne zdjęcia ale zawsze to zdjęcia: chyba pierwszy diesel w gazie w klubie :>
pandamix Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 to mi zostało w profilu jak miałem jeszcze 90siatke
pandamix Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2012 witam dawno mnie nie było,na aucie zagościły lampy po drugim lifcie i felgi borbet T 17x8 ET35,zdjęcia wkrótce,muszę umyć auto i doprowadzić lakier po zimie do ładu,a czasu mam teraz coraz mniej na samochód
shellah Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 ostatnio obejżane i dupsko przewiozło więc jest ok
Rekomendowane odpowiedzi