Mitshi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dobrze jest. Teraz cały środek w czerń
MAT1000 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jest wypas, teraz od akjam'a recarosy podkradnij
shakal Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Pasują do jasnego wnętrza tylko po czyszczeniu nie dotykać paluchami
danielo Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dobrze jest. Teraz cały środek w czerń Nigdy w życiu ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ---------- Jest wypas, teraz od akjam'a recarosy podkradnij Muszę do Andrzeja smarować cholewki i go zaprosić w nocy wyrwać z auta recarusy ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- to mosz dobre po Poznaniu lotać jest git ---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- A tak poza tym to dobrze jest być w domku dzień bez forum dniem straconym ---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- Z jasnym środeczkiem ładnie sie prezentuje. Jeszcze jakby się jasne recarusy trafiły to środeczek skończony
srb38vx Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dobrze jest. Teraz cały środek w czerń Nigdy w życiu ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ---------- Jest wypas, teraz od akjam'a recarosy podkradnij Muszę do Andrzeja smarować cholewki i go zaprosić w nocy wyrwać z auta recarusy ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- to mosz dobre po Poznaniu lotać jest git ---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- A tak poza tym to dobrze jest być w domku dzień bez forum dniem straconym Daniel ty już jesteś uzależniony od forum :grin:
danielo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dobrze jest. Teraz cały środek w czerń Nigdy w życiu ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ---------- Jest wypas, teraz od akjam'a recarosy podkradnij Muszę do Andrzeja smarować cholewki i go zaprosić w nocy wyrwać z auta recarusy ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- to mosz dobre po Poznaniu lotać jest git ---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- A tak poza tym to dobrze jest być w domku dzień bez forum dniem straconym Daniel ty już jesteś uzależniony od forum :grin: qr** ile zaległości fajnie się imprezuje ---------- Post dopisany 21-01-2013 at 00:15 ---------- Poprzedni post napisany 20-01-2013 at 23:59 ---------- Na tym ostatnim foto co masz ten boczek taki ufajdany A ten jak zwykle swoje ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ---------- Zawitały też podświetlane klamki
Baartas Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dekory już na miejscu http://s1.postimage.org/mi0fci3en/dekory1.jpg http://s7.postimage.org/yqapl5d6z/dekory2.jpg http://s1.postimage.org/xmykp9fwf/dekory3.jpg http://s1.postimage.org/mu0prlubj/dekory4.jpg I jak się podoba Muszę u Ciebie zobaczyć to na żywo na spocie czy to takie jak ja mam, bo muszę dokupić u siebie popielniczkę (mam jeszcze 1 DIN) no i ramkę wokół skrzyni biegów (są matowe czarne), a dekory na desce i drzwiach wydaje mi się, że mam właśnie takie.
srb38vx Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Doniel podeśli mi numer tych klamek podswietlanych
yanosho Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 No teraz tylko przedniego zderzaka s-line brakuje i będzie git
danielo Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 Wielkie dzięki Bart-S za zainstalowanie CLH za***isty bajer ten mój paździoch coraz bardziej zaczyna mi się podobać
melman_zyrafa Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Daniel, kiedy instalujesz dokładkę?
danielo Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 Daniel, kiedy instalujesz dokładkę? Wczoraj zamówiona
srb38vx Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Wielkie dzięki Bart-S za zainstalowanie CLH za***isty bajer ten mój paździoch coraz bardziej zaczyna mi się podobać
danielo Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 Wielkie dzięki Bart-S za zainstalowanie CLH za***isty bajer ten mój paździoch coraz bardziej zaczyna mi się podobać Teraz za każdym razem jak otwieram paździocha to banan na gębie
slo Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Wielkie dzięki Bart-S za zainstalowanie CLH za***isty bajer ten mój paździoch coraz bardziej zaczyna mi się podobać Teraz za każdym razem jak otwieram paździocha to banan na gębie tani i fajnie wyglądający mod. No i te uwagi ludzi "nie wyłączyłeś świateł!!" bezcenne
srb38vx Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Wielkie dzięki Bart-S za zainstalowanie CLH za***isty bajer ten mój paździoch coraz bardziej zaczyna mi się podobać Teraz za każdym razem jak otwieram paździocha to banan na gębie ty już mosz taki urok osobisty ,banan na gębie trocha sie dziwia Bartkowi że w takim zwłoku grzeboł ,chyba jest w jakieś desperacji :polew: a tak poważnie super bryka :kox:
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Wielkie dzięki Bart-S za zainstalowanie CLH za***isty bajer ten mój paździoch coraz bardziej zaczyna mi się podobać Teraz za każdym razem jak otwieram paździocha to banan na gębie ty już mosz taki urok osobisty ,banan na gębie trocha sie dziwia Bartkowi że w takim zwłoku grzeboł ,chyba jest w jakieś desperacji :polew: a tak poważnie super bryka :kox: Ten to umie kolegę pocieszyć
Rekomendowane odpowiedzi