Edzio Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Na początek witam wszystkich pasjonatów AUDI właśnie niedawno obchodziłem roczny jubileusz posiadania czarnego audi a4. Jest on z 98 roku i jest to wersja S-line,o poj.2.400 litra V6 30V Quattro na 17 felgach osadzonych na gwintowanym zawieszeniu. Autko ma sportowy tłumik aby uzyskać ładny klank,lampy przednie na ksenonach,tylne zostaną wymienione prawdopodobnie na oryginalne z paskiem, autko będzie przerabiane na RS (zderzaki, atrapa,lusterka chrom) wnętrze i komora silnika okleję karbonem 3M. a oto parę fotek
Kowi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Nawet ładne autko, choc przednie lampy mógłbyś zmienić, bo nie cieszą sie dobrą opinią :gwizdanie: co do rzeźby na RS4 mam nadzieje że nie myślisz o tanich laminatach z alegro bo jak tak to zostań w serii tak apropo nie było S-line w B5 był to zwyczajny sport pakiet :gwizdanie:
RafuZG Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ładne felgi przerabiane na rs? czyli błotniki też?
karol24 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Kolega z okolic chyba widziałem samochodzik niedawno w Opolu nieźle się prezentuje
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam Kolegę, zdjęcia wykonane niech zgadnę, na zawodach 1/4 mili w Kamieniu Śląskim
abdul81 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ładna sztuka, lampki z tyłu zostaw tylko ten srodek biały przydym troche na czarno i git
Rekomendowane odpowiedzi