Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż oświetlenia przestrzeni nóg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żarówki w5w. :wink:

w5w.jpg

Opublikowano

Ok dzieki kolego, a o co chodzi z tymi oslonkami tych lampek?

Opublikowano

Występują takie dodatkowe osłonki:

3B0947415B.jpg

Opublikowano

Aha tak to wyglada. Ja zamowilem bez oslonek bedzie to mialo jakies skutki uboczne oprocz tego ze swiatlo nie bedzie odbijane w doł?

Opublikowano
Aha tak to wyglada. Ja zamowilem bez oslonek bedzie to mialo jakies skutki uboczne oprocz tego ze swiatlo nie bedzie odbijane w doł?

Z osłonką Lampki wtedy lepiej oswietlają :wink:

Opublikowano

A jesli mam w drzwiach czerwone lampki to beda gotowe wiazki do tych bialych czy trzeba rezać?

Opublikowano

Macie elektryke na tyle (chodzi mi o szyby...) moze ktos podesłac mi koste która jest na boczku ? te do podlaczenia boczka do reszty... ? Przy tzw okazji... Jaka jest procedura demontażu tylnych boczków ??

Opublikowano
A jesli mam w drzwiach czerwone lampki to beda gotowe wiazki do tych bialych czy trzeba rezać?

Raczej wiązek nie będzie, ale zadanie masz ułatwione bo pod kabelki do czerwonych lampek się wlutujesz i gotowe :wink:

Opublikowano

Raczej wiązek nie będzie, ale zadanie masz ułatwione bo pod kabelki do czerwonych lampek się wlutujesz i gotowe :wink:

Albo ma same czerwone odblaski :wink:

Opublikowano

W 4 drzwiach mam 4 lampki, ktore swieca;-) Pytam czy sa bo niewiem czy kupowac przewody i krokodylki przed zabraniem sie do tego. Jesli niema to sie wlutuje w te przewody od czerwonych i zrobie wiazke;-) Jak zdjac boczki tak wogule??

Opublikowano
W 4 drzwiach mam 4 lampki, ktore swieca;-) Pytam czy sa bo niewiem czy kupowac przewody i krokodylki przed zabraniem sie do tego. Jesli niema to sie wlutuje w te przewody od czerwonych i zrobie wiazke;-) Jak zdjac boczki tak wogule??

Tu mosz wszystko:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-montaz-elementow-pakietu-oswietlenie-kratek-nawiewow-lampki-przedniej-13568/

http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b7-montaz-licht-pakietu-elektrycznych-podnosnikow-tylnych-drzwiach-143493/

Miłej lektury

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, mam pytanie a mianowicie jeśli nie mam żadnego podświetlenia drzwi (ani z boku czerwonego ani z dołu białego) czy jest szansa zrobić sobie coś takiego?? Ewentualnie pod co się najprościej podpiąć aby lampki świeciły się tylko przy otwieraniu drzwi ? Dodam, że wszystkie drzwi mają elektryczne szyby

Opublikowano

Siemka mam problem nie wiem pod co się podpiąć i gdzie sie podłączyć aby zrobić podświetlenie w tylnych drzwiach z przodu miałem już kostki wypuszczone a z tyłu niema kostek. pomóżcie pliss

Opublikowano

Przeciez sa podane 2 linki i tam wszystko jest opisane jak dla pierwszoklasisty :grin:

Jak potzrebujesz elementow do montazu to pisz PW :wink:

Opublikowano

czy lapmki do podswietlenia przestrzewni nog pod fotelem dla tylnego pasazera, sa takie same jak te od drzwi na dole ? bo wydaja mi sie podobne, bo brakuje m itej oswietlajacej nogi, sama zarowka z obudowa, bo wtyczke etc mam :)

Opublikowano

Wtyczka jest taka sama ale lampka jest szersza

Opublikowano

A znasz moze jej numer i cene ?:)

Opublikowano

8E0947101 (lampki tył) - cena ASO - 52.10 zł za szt.

8E0947113 (uchwyt lampki) - cena ASO - 39.36 zł za szt.

do lampek wchodzi żarówka w5w 12 v, czyli ta sama co do reszty

Koszt za komplet koło 183 zł w ASO, w dziale sprzedam koszt jakieś 70 zł :wink:

Opublikowano
Witam, mam pytanie a mianowicie jeśli nie mam żadnego podświetlenia drzwi (ani z boku czerwonego ani z dołu białego) czy jest szansa zrobić sobie coś takiego?? Ewentualnie pod co się najprościej podpiąć aby lampki świeciły się tylko przy otwieraniu drzwi ? Dodam, że wszystkie drzwi mają elektryczne szyby

Podpinam się pod zapytanie kolegi powyżej.

Czy jest możliwość podłączenia obrysówek czerwonych i podświetleń białych bez konieczności ciągnięcia kabli od lampek na suficie?

Bo ja mam tylko zaślepki czerwone w bokach drzwi.

BTW normalnie LIPA!

Przedtem miałem Golfa IV i we wszystkich drzwiach obrysówki były i podświetlenia ,np. lusterek w osłonach przeciwsłonecznych,a w AUDI......:co::mysli::oops::patrzy:

Opublikowano

Podpinam się pod zapytanie kolegi powyżej.

Czy jest możliwość podłączenia obrysówek czerwonych i podświetleń białych bez konieczności ciągnięcia kabli od lampek na suficie?

Bo ja mam tylko zaślepki czerwone w bokach drzwi.

BTW normalnie LIPA!

Przedtem miałem Golfa IV i we wszystkich drzwiach obrysówki były i podświetlenia ,np. lusterek w osłonach przeciwsłonecznych,a w AUDI......:co::mysli::oops::patrzy:

LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ!! Kolega wojthass podał linki gdzie szukać opisy montażu tych lampek - tam naprawdę wszystko jest opisane. Trzeba tylko przeczytać tych parę stron. Sam jestem po montażu białych lampek oraz podświetlenia pod fotelami wg opisu z forum.