Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

nie wiem czy było ale prawie zlałem się ze śmiechu :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiec jak to jest

roznia sie one cze nie ?

a czy były różnice w lusterkach między liftami ? :cool1:

Ragga no wlasnie to jest QŁESZCZYN :)

Opublikowano

na basenie bylem...

wpierdolilem sie niechcacy do damskiej szatni pod prysznice

jaka byla mina dwoch panien topless na moj widok to szok :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Ragga no wlasnie to jest QŁESZCZYN :)

d*pa nie kłeszczyn :tongue4: Lusterka są takie same :decayed:

jaka byla mina dwoch panien topless na moj widok to szok :kox: :kox: :kox:

Pewnie uznały że jesteś niewyżytym napaleńcem :decayed::D

Opublikowano

witam piękne Panie :hi:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 06:38_________________________________________________

Kurfa ..ja miałem na śledzia do Was wpaśc..ale widzę, że ostro zamulacie :decayed::tongue4:

czy to jest na pewno prawdziwy powod ??? czy może ten :

Żona nie pozwoliła ?

:gwizdanie: :gwizdanie: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

Pewnie uznały że jesteś niewyżytym napaleńcem :decayed::D

I pewnie miały rację :decayed:

Opublikowano

:hi: :hi:

Żona nie pozwoliła ? :decayed::naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Ja nie mam tego problemu co Ty.. :tongue4:

Oskaro, Kali.. Kiedy pijemy?

Opublikowano

dobry :) powitać w ten cudowny poranek :D

orientujecie się ile kosztuje przełożenie manetki w b6 na pełny fis ? i gdzie to w wwa można zrobić ? i nie piszcie że samemu bo ja za zdolny jestem :P

Opublikowano

orientujecie się ile kosztuje przełożenie manetki w b6 na pełny fis ? i gdzie to w wwa można zrobić ? i nie piszcie że samemu bo ja za zdolny jestem :P

Najlepiej samemu.. Za darmo i pewnie :tongue4:

Opublikowano

Najlepiej samemu.. Za darmo i pewnie :tongue4:

ta no widziałem czytałem ale heheh ja to się boję za zdolny jestem :D ostatnio zmieniałem płyn w chłodnicy w nexii ;) i niby sie udało ale po przejechaniu 1 km :D

wyleciało wszystko na beton ;) i musiałem nową chłodnice kupować na szczęście to daewoo ;) a ukręcił się korek ;) heheh a tak się ładnie dokręcał ;P heheheh

więc aż boję się pomyśleć co mogę zrobić źle ;P

Opublikowano
:blink::D
Opublikowano

hehe no ;) a przecież co jest ciężkiego w odkręceniu korka spuszczeniu wody zakręceniu i nalaniu do pełna ;) a jednak się da :D:wallbash::kox: :gwizdanie:

Opublikowano

ta no widziałem czytałem ale heheh ja to się boję za zdolny jestem :D ostatnio zmieniałem płyn w chłodnicy w nexii ;) i niby sie udało ale po przejechaniu 1 km :D

wyleciało wszystko na beton ;) i musiałem nową chłodnice kupować na szczęście to daewoo ;) a ukręcił się korek ;) heheh a tak się ładnie dokręcał ;P heheheh

Delikatnie i sobie poradzisz.. [br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 09:27_________________________________________________

hehe no ;) a przecież co jest ciężkiego w odkręceniu korka spuszczeniu wody zakręceniu i nalaniu do pełna ;) a jednak się da :D:wallbash::kox: :gwizdanie:

Wiesz.. To jeszcze mogłbym zaliczyć do skomplikowanych czynności.. Kiedyś znajomy do mnie dzwonił bo nie wiedział jak wymienić bezpiecznik :doh1:

Opublikowano

nie no nie podejmuje walki nawet ;) za duże koszta w razie niepowodzenia :) wolę komuś zapłacić i zrobi mi to porządnie :) manetkę widziałem za 50 zł a taka wymiana ile może kosztować ?? poza tym widziałem

ze jeszcze trzeba vaga podłączyć a tego też nie posiadam jeszcze :/[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 09:29_________________________________________________

Delikatnie i sobie poradzisz.. [br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 09:27_________________________________________________

Wiesz.. To jeszcze mogłbym zaliczyć do skomplikowanych czynności.. Kiedyś znajomy do mnie dzwonił bo nie wiedział jak wymienić bezpiecznik :doh1:

hehehe grubo :D ja ostatnio wymieniłem żarówkę i nic nie popsułem :P i to z tyłu :P;):kox:

Opublikowano

hehehe grubo :D ja ostatnio wymieniłem żarówkę i nic nie popsułem :P i to z tyłu :P;):kox:

No to kozak jesteś.. :naughty:

Ja chyba bym nie potrafił.. :polew: :polew:

Przy wymianie żarówek zawsze się boję, że rozwalę ją w ręku..

Opublikowano

wow :notworthy: :notworthy: :notworthy:

ja zrobiłem tylko rozrząd sam :naughty: żarówki w serwisie wymieniam bo się boję żeby nie uszkodzić czegoś :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

heheh no jestem kozak nie ma co :D to jak z tą manetką wymienia to ktoś jakoś coś ?? :)

Opublikowano

heheh no jestem kozak nie ma co :D to jak z tą manetką wymienia to ktoś jakoś coś ?? :)

jaką manetką ?
Opublikowano

jaką manetką ?

hehe pisałem wyżej że chciałbym żeby ktoś mi zmienił manetkę na pełny fis :)

Opublikowano

jaką manetką ?

hehe pisałem wyżej że chciałbym żeby ktoś mi zmienił manetkę na pełny fis :)

ok, widać przeoczyłem :gwizdanie: masz wszystkie potrzebne gadżety ?