Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod Ikeą kox , placyk piękny , ale oczywiście pały musiały przyjechać :kox:

przyjechaly i pojechaly zaraz po was,warunki kox

Siema

Widzę, że mnie dużo omineło :(

Niestety nie mogłem się dziś wyrwać z domu :wallbash:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Będziesz miał jakieś wzory ( zdjęcia ) bo nie wiedziałem :doh1: że jest kilka rodzai ... :mysli: czy se jaja robisz ze starego :laghing2:

W sobotę na 90 % będę w Lublinie w szpitalu może bym podjechał i zerknął jak masz wzory :naughty:

No Mother ma już zamówione skórki.. :wink4: Teraz jeszcze czeka na parę paczek i może robić testa na jednej fajerze..co i jak pokaże na fotach :wink4:

Jest taka bardziej pikowana i mniej..zrobię Ci foto :)

A po cosz Ty jedziesz do szpitala ? Ja w sobotę będę na 80 % poza domem ..muszę jechać do Rodzyna Podlaskiego :wallbash:

Niestety kumpel w szpitalu -przed świętami 22 grudnia miał pod Lublinem wypadek wpadł 40 tonowym zestawem w poślizg ( scyzoryk ) i poszedł do rowu i w pole ... jak go karetka zabierała to miał 25,5 stopnia temperaturę ciała prawie zgon . Przejebane nie rusza nogami i brak czucia w rękach ( kręgosłup nie wytrzymał )...Byliśmy z kumplami pod koniec roku u Niego po pierwszej operacji a teraz wybieramy się bo w środę będzie miał drugą . Facet w moim wieku jedyny żywiciel rodziny i nie wiadomo czy dojdzie do zdrowia ale los mu dał prezent :thumbdown:

Opublikowano

...a mowia, ze tirowcy najbezpieczniejsi na drodze :thumbdown:

Opublikowano

jak możliwe jest 25,5 stonia? :shocked:

Opublikowano

Ja przy grypie zoladkowej mialem nieco ponizej 35 :gwizdanie:

Opublikowano

Fajnie było was zobaczyć na moim parkingu :decayed:

Super sobie pośmigaliśmy :naughty: I za***iście że zfajczyłem sobie tylny zderzak :gwizdanie: :naughty:

będzie pretekst do wymiany na ten od 9 z dyfuzorem :decayed:

Opublikowano

...a mowia, ze tirowcy najbezpieczniejsi na drodze :thumbdown:

ale wiesz dlaczego wpadł w poślizg .....osbówka mu wjechała przed niego gwałtownie i biedny chłopina pierdoln*ł w hamulce żeby go nie zabić .... reszte czytałeś wcześniej

Opublikowano

przepraszam ale jeszcze raz ci powtorze,calkiem juz cie poje...alo :polew:,twoj parking a za wjazd kase wzialem ja :gwizdanie:

Opublikowano

jak możliwe jest 25,5 stonia? :shocked:

Zanim ktoś go znalazł i wezwał pomoc to leżał na śmiegu ( wypadł z szoferki boczną szybą) około 40 minut na 16 stopniowym mrozie :no:

Opublikowano

tak też się domyślałem- SZOK!!!

Opublikowano

twoj parking a za wjazd kase wzialem ja :gwizdanie:

mówiłeś, że żonka ci kasę zabrała na mikser do kuchni i zbierasz teraz na wyjazd do Bukowiny, to ci oddałem opłaty :decayed:

przyjaciel ze mnie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Super sobie pośmigaliśmy :naughty: I za***iście że zfajczyłem sobie tylny zderzak :gwizdanie: :naughty:

Poziek czy jako ZBOWID-owiec dostanę jakąś zniżkę kombatancką na wjazd na Twój parking :polew:

Michał ale jesteś kot :kox: :kox: :kox: no i te efekty specjalne na naszą cześć :slina::blink::shocked:

Opublikowano

Poziu, to skoro zderzak do wymiany to zabaw sie w Kena Blocka... postawimy Ci kaliego w wozku, a Ty bedziesz go dupka szturchal :decayed:

Opublikowano

twoj parking a za wjazd kase wzialem ja :gwizdanie:

mówiłeś, że żonka ci kasę zabrała na mikser do kuchni i zbierasz teraz na wyjazd do Bukowiny, to ci oddałem opłaty :decayed:

przyjaciel ze mnie :kox: :kox: :kox:

no,najlepszy,strach ci nie pozwolil monety przytulic :polew:

Poziek czy jako ZBOWID-owiec dostanę jakąś zniżkę kombatancką na wjazd na Twój parking :polew:

Michał ale jesteś kot :kox: :kox: :kox: no i te efekty z Twojej fify :naughty: :naughty:

o znizke to nie pod ten adres uderzasz,Poziek kasuje tylko za slizgawke w miesiacach letnich :polew:

Opublikowano

Kokos ...dostałeś PW :mysli: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 00:11_________________________________________________

tak też się domyślałem- SZOK!!!

Powiem ci jedno kurest*o bo zanim stracił przytomność (tak mówił słyszał około 5 przejeżdżających samochodów ) i żaden się nie zatrzymał ....dzięki bogu że ktoś się trafił i pomógł i za to chwała ...nie można mu nawet podziękować bo zgłoszenie na policję było anonimowe

Opublikowano

Michał ale jesteś kot :kox: :kox: :kox: no i te efekty specjalne na naszą cześć :slina::blink::shocked:

pomyślałem sobie: twardzi byli (nie tak jak taka piz*eczka z tarc**jmina co tu dzisiaj już piszczała jak doda przy pierwszym analu) przyjechali szmat drogi to niech mają jakieś fajerwerki :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 00:18_________________________________________________

Poziu, to skoro zderzak do wymiany to zabaw sie w Kena Blocka... postawimy Ci kaliego w wozku, a Ty bedziesz go dupka szturchal :decayed:

Jak UkaszRY wyrazi zgodę to możemy szarpać :decayed:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 00:19_________________________________________________

no,najlepszy

powtórzysz te słowa jak będziesz latał za cytrynówką na Zlocie a ja będę miał ją u siebie w VIP roomie :decayed:

Opublikowano

pomyślałem sobie: twardzi byli (nie tak jak taka piz*eczka z tarc**jmina co tu dzisiaj już piszczała jak doda przy pierwszym analu) przyjechali taki szmat drogi to niech mają jakieś fajerwerki :kox: :kox: :kox:

:oklaski: :quattro:no bylo na co popatrzec,marchewy za***iste :oklaski:

Opublikowano

Tak mnie temat wciągnął że mi stara poszła spać .... a na ręcznym to ja dziś niemrawo już śmigałem z Wami :polew: :polew: :polew: idę zanurzyć ogóra na śpiocha :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

Tak mnie temat wciągnął że mi stara poszła spać .... a na ręcznym to ja dziś niemrawo już śmigałem z Wami :polew: :polew: :polew:

A zapierał się, że NIE NIE NIE...

Opublikowano

a ja marchew nie widzialem :confused4::cool1:

@PIXI, sk***ysynstwo straszne... taki kraj. :thumbdown: