Opublikowano 11 Stycznia 201016 l LeleOlimpo - Il peggiore scherzo da fare al Bungee Jumping... :polew: :polew: sie musiał zesrać na rzadko :polew: :polew:
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l Siema Ragga .... a Ty nie możesz coś wkleić - pamiętam jeszcze niedawno temu coś tam zapodałeś i to całkiem dobrego Brak czasu Panie Pixi.. Kali to same jakieś takie półkurwia z twarzy wrzuca w Q to tylko jeden pedal jest potrzebny :tongue4 Centralny - sterujący ? pozatym ja piszę o prawdziwym 4X4 gdzie można się wp***dolić w głębszy śnieg niż 15 cm :decayed Coś kupił ?
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l Brak czasu Panie Pixi.. nie brak czasu tylko Zooofia za plecami stoi :decayed: już Ty mi tu nie ściemniaj
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l ośka to niekiepskie giejostwo bo w takim sniegu trzeba umiec sprzeglo i gaz wciskac :gwizdanie: w Q to tylko jeden pedal jest potrzebny dokładnie za kierownicą :polew: :polew: :polew: panowie siedzą banany na wordach mają bo Q myśli za nich, ja śmigam oską i 100% zadowolenia :kox: nawet zakopany ślask wczoraj nie był przeszkodą tak że proponuje zamienic quattro na tramwaj ten to dopiero sie trzyma :polew: kolkov widział jak ośka rozratrakowałem miejsce parkingowe :polew:
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l nie brak czasu tylko Zooofia za plecami stoi :decayed: już Ty mi tu nie ściemniaj Nic z tych rzeczy Jakoś przez ostatnie dni nie mogę ogarnąć się na nic. To coś kupił za 4 x 4 ? :naughty:
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l w Q to tylko jeden pedal jest potrzebny jak kogos jara tylko krecenie sie w kolko, to tak
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l nie brak czasu tylko Zooofia za plecami stoi :decayed: już Ty mi tu nie ściemniaj Nic z tych rzeczy Jakoś przez ostatnie dni nie mogę ogarnąć się na nic. To coś kupił za 4 x 4 ? :naughty: zamieniłem się na Pathfindera na kilka dni ... generalnie jest ok ...tylko spalanie 4-litrówki mnie rozwala
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l zamieniłem się na Pathfindera na kilka dni ... generalnie jest ok ...tylko spalanie 4-litrówki mnie rozwala kox jest co ?
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l zamieniłem się na Pathfindera na kilka dni ... generalnie jest ok ...tylko spalanie 4-litrówki mnie rozwala To mówisz, że patrzysz na resztę trzody nieco z góry :kox:
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l To ile Ci pali? 20? jak stoi na jałowym to w 20 się mieszczę :polew: [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 12:37_________________________________________________ zamieniłem się na Pathfindera na kilka dni ... generalnie jest ok ...tylko spalanie 4-litrówki mnie rozwala To mówisz, że patrzysz na resztę trzody nieco z góry :kox: piękna sprawa ... zmiana pasa nie wymaga żadnego stresu ...coś tam czasem trąbi ale specjalnie nie stresuję się tym [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 12:39_________________________________________________ kox jest co ? przynajmniej się nie telepie jak te wszystkie niedorobione Waffen-traktoren
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l przynajmniej się nie telepie jak te wszystkie niedorobione Waffen-traktoren Adasiu..a czy bagażnik jest duży ?
Opublikowano 11 Stycznia 201016 l przynajmniej się nie telepie jak te wszystkie niedorobione Waffen-traktoren Adasiu..a czy bagażnik jest duży ? to napisałeś Ty czy Zofia dorwała się do kompa ??