Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

dzisiaj wielka noc... slizgania :gwizdanie:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

kurfa jak te psiutki na drogach mi działają na nerwy, które po czarnym asfalcie jadą 30km/h i co 10sek wciska hebel sprawdzając czy już jest ślisko czy jeszcze może przycisnąć do 35km/h :wallbash:

Opublikowano

kurfa jak te psiutki na drogach mi działają na nerwy, które po czarnym asfalcie jadą 30km/h i co 10sek wciska hebel sprawdzając czy już jest ślisko czy jeszcze może przycisnąć do 35km/h :wallbash:

:decayed:

wjezdzaj przed niego i zaciagaj reczny :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

weeeeeeeeeeeeeź kurw... wczoraj mi koleś nawrzucał na CB w sMarkach, że ja pirat jestem, że slalomem jedę, że komuś krzywdę zrobię, a ja po prostu jechałem 70 i go cmykłem prawaczkiem, bo zamulał na lewym swoją Feliszją :evil:

Opublikowano

eee tam :D mam juz taki :)

ze z ałtografem mai ???

Opublikowano

weeeeeeeeeeeeeź kurw... wczoraj mi koleś nawrzucał na CB w sMarkach, że ja pirat jestem, że slalomem jedę, że komuś krzywdę zrobię, a ja po prostu jechałem 70 i go cmykłem prawaczkiem, bo zamulał na lewym swoją Feliszją :evil:

Ktoś Ci kiedyś wp***dol spuści :laghing2:

Opublikowano

jechałeś spalony czy na trzeźwo ?????

Opublikowano

Gregor odpala swoją magiczną szkatułkę tylko wieczorami :decayed::naughty:

Opublikowano

dziadzia jakis?? [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 16:12_________________________________________________kufa nie mam kropka ;(

Opublikowano

Sobota rano wyjazd S8 na wschód. Po drodze nikt mnie nie wyprzedził :naughty::evil:

:quattro::kox:

Powrót dzisiaj w porównaniu z warunkami z wczoraj to był jakiś relax i zielona trawka :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ktoś Ci kiedyś wp***dol spuści :laghing2:

o ile mnie dogoni :guma:

nie palę w samochodzie :wink4:

zabieg był później

dziadzia jakis??

Felijszia drajver - i wszystko jasne :decayed:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 16:33_________________________________________________

Gregor odpala swoją magiczną szkatułkę tylko wieczorami :decayed::naughty:

taaaak tylko po zmroku gdy wszystkie dziewice śpią :polew:

Opublikowano

Sobota rano wyjazd S8 na wschód. Po drodze nikt mnie nie wyprzedził :naughty::evil:

Powrót dzisiaj w porównaniu z warunkami z wczoraj to był jakiś relax i zielona trawka :decayed:

karwa ide garaz odsniezac :confused4:

Opublikowano

o ile mnie dogoni :guma:

" cfaniaczek wyszkowiaczek " :yeah::jezyk:

Właśnie skrobałem auto po 2 dniach bezczynności..wczoraj padał deszcz..na furze mam 0,5 cm warstwy lodu :naughty:

Nie wposminając, że śniegu jest po kolana..a na mojej ulicy zero puga i piaskary :kox:

I stajla...biały dach i maskę :lol1:

Opublikowano

karwa ide garaz odsniezac :confused4:

takiemu to dobrze. ja zaraz ide odkopac przynajmniej troche auto bo jak zwykle mnie zasypaly plugi :confused4:

Opublikowano

Boże jak mi was szkoda przednionapędowcy , :polew:

Opublikowano

:no:

Opublikowano

very funny...

Opublikowano

zabieg był później

:good: bo juz myślałem ze zmądrzaleś :kox:

a ja własnie pakuje sie w czinkłaczento 700cm3 na letnich i jade do Piaseczna

ale kórwa bedzie jazda :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 16:46_________________________________________________

gdzies juz pisałem że Q jest dla lamerów którzy braki w umiejętności kierowania pojazdem zastępują nowoczesną techniką :kox:

Opublikowano
  • Autor

zabieg był później

:good: bo juz myślałem ze zmądrzaleś :kox:

a ja własnie pakuje sie w czinkłaczento 700cm3 na letnich i jade do Piaseczna

ale kórwa bedzie jazda :kox: :kox: :kox: :kox:

nooo szczególnie że za oknem śnieżek prószy :decayed: