Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema c**jjki :hi:

byłem wczoraj a Space i Zoo na trzeźwo od niepamiętnych czasów i stwierdzam że ludzie po alko dziwnie sie zachowują :polew: :polew:

Chyba trzeba sie tez napic bo bez %% to jest nie do zniesienia :decayed:

A co tyłeczka z wczoraj to ten jest dla mnie mistrzowski. Pewnie kazdy widział ale waaarto sobie przypomnieć :slina: :slina: :slina: :slina:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siema c**jjki :hi:

byłem wczoraj a Space i Zoo na trzeźwo od niepamiętnych czasów i stwierdzam że ludzie po alko dziwnie sie zachowują :polew: :polew:

Chyba trzeba sie tez napic bo bez %% to jest nie do zniesienia :decayed:

A co tyłeczka z wczoraj to ten jest dla mnie mistrzowski. Pewnie kazdy widział ale waaarto sobie przypomnieć :slina: :slina: :slina: :slina:

to jedz do reaktora koło Mińska Maz., tam na trzeźwo ni kuta, a jak pijany to wp***dol od security :naughty:

Opublikowano

Pewnie kazdy widział

taaa sam wklejałem chyba ze dwa razy :cool1:
Opublikowano

poslizgalbym sie gdzies ale moja oska to padaka

a nie znam nikogo z AWD coby mnie zabral :\

Opublikowano

Siema wszystkim ...ale napitala śnieg :kox: na reszcie prawdziwa zima :naughty:

Krzyniek a Ty wczoraj miałeś święto , spóżnione ale szczere życzenia .... Zdrowia i pieniędzy oraz czego tam sobie życzysz :drunk:

Opublikowano

Siema,

Właśnie właśnie nieźle pada. Uderza ktoś może dziś na Janki? ja chyba się wybiorę tak miedzy 22 a 23

Opublikowano

Przy takich śniegach jak dzisiaj do Ośkami na parking w Jankach nie ma co wyjeżdzać :kox::kwasny:

Dzisiaj wjechałem na taki parking.. zrobiłem "pług" i cofnąłem spowrotem :D

Opublikowano

No to teraz zabawa na całego :kox: - pada marznący deszcz :blink: , ale jazda :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

pada marznący deszcz :blink: , ale jazda :thumbdown:

niezła chu...nia :disgust:

Opublikowano

No to teraz zabawa na całego :kox: - pada marznący deszcz :blink: , ale jazda :thumbdown:

PIXI rezaj kłatro :kox::good:

e łojciec gdzie masz kropka ????

Opublikowano

Jeszcze trochę poczekam i wyjeżdżam :kox:

Opublikowano

PIXI rezaj kłatro :kox::good:

e łojciec gdzie masz kropka ????

Przydało by się ale 7 tysi piechotą nie chodzi ( mam chrapkę na 3,0 tdi Q) , oo nie mam :kox:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 17:46_________________________________________________

Jeszcze trochę poczekam i wyjeżdżam :kox:

Siedż w domu :good: i browara pij :kox: a nie na wycieczkę się wybierasz :gwizdanie: jazda przejebana nie polecam ale jak sobie "Marysia uważa" :hi:

Opublikowano

( mam chrapkę na 3,0 tdi Q)

przerost formy nad treścią :thumbdown:

z Q jeżdzą słabiaki którzy nie potrafia sobie poradzic w trudnych warunkach i licza na zaawansowaną technike :kox::polew:

Opublikowano
  • Autor

chu... z tym Q i chu... z tą zimą, już mnie wkur... ta pojeb... pogoda :ranting1:

Opublikowano

chu... z tym Q i chu... z tą zimą, już mnie wkur... ta pojeb... pogoda :ranting1:

se zapal i zczilautuj :good:

Opublikowano

z Q jeżdzą słabiaki którzy nie potrafia sobie poradzic w trudnych warunkach i licza na zaawansowaną technike :kox::polew:

Moim quattro trudniej sie jeździ niż vectrą przednionapędową. Moja niewista woli jeździć vectrą bo jak sie przyciśniee gaz za mocno to tylko mielą koła a w quattro tył spierdziela - przynajmniej w mojej
Opublikowano

Ale i tak nie mam wyboru bo ośki w 3,0 tdi nie ma więc tylko Q :naughty:

Opublikowano
  • Autor

namówiłeś mnie :kox:

co nie zmienia faktu, że ta pogoda jest zj***na i mnie wk***ia

Opublikowano

To i ja zapale :kox: [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 18:30_________________________________________________

Moim quattro trudniej sie jeździ niż vectrą przednionapędową. Moja niewista woli jeździć vectrą bo jak sie przyciśniee gaz za mocno to tylko mielą koła a w quattro tył spierdziela - przynajmniej w mojej

To ciekawe co piszesz :mysli: muszę poprosić kogoś od Nas o rundkę po śniegu Q i się zobaczy ...ale skoro Ty piszesz w ten sposób mając Q to ja już nie wiem :no:

Co do vectry to miałem to samo tylko 1,6 :wallbash:

Opublikowano

Jak się ktoś będzie wybierał na ślizgawkę, to pisać.

Ja dzisiaj za drivera robię, ale może bym się gdzieś wyrwał...Ikeę Targówek napewno zachaczę :naughty:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 18:33_________________________________________________

To i ja zapale :kox: [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 18:30_________________________________________________

To ciekawe co piszesz :mysli: muszę poprosić kogoś od Nas o rundkę po śniegu Q i się zobaczy ...ale skoro Ty piszesz w ten sposób mając Q to ja już nie wiem :no:

PIXI, jak masz na wydanie to 7 tys. na Q lub na 3.0 TDI Q to wsiadaj. W przeciwnym wypadku nie radzeę - potem głowa mocno boli ;(

Mnie już boli od środy :wallbash: