Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zabrałby taką na zlot i gościł w VIP roomie :gwizdanie: :gwizdanie: :cool1:

chyba na półpietrze bod baraniną :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wygodnie :naughty::decayed:

Opublikowano

jak dla mnie ta laska wyglada jakby miala wade postawy :P

no dobra a teraz mozecie mnie wysmiac i zjebutac :)

Opublikowano

karwa w takim stanie to wszedzie musialo byc wygodnie byle pozycja byla w poziomie :polew:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 18:45_________________________________________________

jak dla mnie ta laska wyglada jakby miala wade postawy :P

no dobra a teraz mozecie mnie wysmiac i zjebutac :)

no w duppe,nie marudz

Opublikowano

karwa w takim stanie to wszedzie musialo byc wygodnie byle pozycja byla w poziomie :polew:

konus :kox:

Opublikowano

karwa w takim stanie to wszedzie musialo byc wygodnie byle pozycja byla w poziomie :polew:

konu

konus :kox:

s :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: dobrze ze cie kepasa nie przytulil za tego konusa bo juz bysmy sobie nie pogadali :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

1530zł... za tyle mógłbym załatwić i też LUK

Zaplace 1500 PLN :kox: ...tak wiec 3 dychy na flaszke na jutro mi zostaly :polew:

Oczywiscie mowie o cenie dwumasa... bo sprzeglo to kolejne kilka stowek.

oj ciężkie to AKE w utrzymaniu :naughty: Szkoda że nie montowali w b6 1.6D :decayed:

Opublikowano

dostal moderatora bo powtorzyl prezesowi jak na niego dawalismy z Moskalem przy wódzie :polew:,Mazowieckie Ucho Zarzadu :gwizdanie:

wiadomo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

coś dla Was

ass skillz sexy dance.mp4

:decayed:

zamiast ciagle gacie podciagac to mogla juz zdjac wszystko i wtedy dac show :gwizdanie:

Opublikowano

oj ciężkie to AKE w utrzymaniu :naughty: Szkoda że nie montowali w b6 1.6D :decayed:

No bywa ciezkie... zamkne sie w 3k :gwizdanie:

Lukaszr, boberek, PIXI... i inni.

Kiedy naprawiacie swoje kulawe auta? :kox::cool1:

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_przekladka_z_oski_na_quattro-t109162.0.html;msg1296269#msg1296269

Moimz daniem koszty bardzo OK... tymbardziej, ze kupic rownie oszczedne Q w B7 to problem :cool1:

Opublikowano

[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 20:34_________________________________________________

siema bydlaki :hi:

Po za tym ile czasu będę ostrzeżony :wallbash:

z racji podeszłego wieku masz dozywocie

A .... ty jesteś młodszy i dla tego nie jesteś już ostrzeżony :naughty:

Czy jest możliwe że ktoś mi grzebie na PW ??? Bo już karwa nie wiem co się dzieje :no:

Po za tym ile czasu będę ostrzeżony :wallbash:

Będziesz tyle dni siedział na karnym jeżyku ile masz latek.

No to se posiedze :embarrassed:

Gratki Nosfer ...Panie moderatorze :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_przekladka_z_oski_na_quattro-t109162.0.html;msg1296269#msg1296269

Moimz daniem koszty bardzo OK... tymbardziej, ze kupic rownie oszczedne Q w B7 to problem :cool1:

będę się chyba na wiosnę poważnie nad tym zastanawiał - pomijając fakt, że ciężko będzie moje b7 pogonić to kurde lubię je ;)

Opublikowano

Flyer jak bym starej powiedział że wrzucam Q to może nic by nie powiedziała ,ale wyobraź sobie jak by z konta zniknęło 7 tysi ale bym miał :baseball: :ranting1: :rant::piroman: po za tym mam chrapkę na 3,0 tdi q :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

nie jesteś już ostrzeżony

ale zawsze moge napisać do Mazowieckiego Ucha Zarządu i wstawi mi po koleżeńsku kropeczke :gwizdanie:

Opublikowano

Siema stary wyjadaczu ... mo widziałem ale tera będzie :polew: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 21:05_________________________________________________Jaki czas będzie kropka ??? Tak na poważnie bo albo jestem ślepy albo nie ma opisane :thumbdown:

Opublikowano

Siema stary wyjadaczu ... mo widziałem ale tera będzie :polew:

Siema stary zboku :hi: kiedy walimy ??? :kox:

a pamiętasz jak mu gadaliśmy to sie kórwa zapierał , ze hoho , a tu prosze w nowym roku jaka niespodzianka :kox:

Opublikowano

ooo... a ja właśnie kolegi moskala szukam, podobno posiadasz VAGa i mógłbyś sprawdzić co dolega w autku ? :) pobierasz jakieś opłaty ? :)

a tak poza tym chętnie pojawiłbym się na zlocie, jak rozumiem wtorek 19, konkretnie to będę chciał się też zjawić bo potrzebuję pomocy co opisuję tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_czyli_18t_i_kilka_problemow-t110341.0.html

Opublikowano

Flyer jak bym starej powiedział że wrzucam Q to może nic by nie powiedziała ,ale wyobraź sobie jak by z konta zniknęło 7 tysi ale bym miał :baseball: :ranting1: :rant::piroman: po za tym mam chrapkę na 3,0 tdi q :gwizdanie: :kox:

7 tysi,malo nie jest,[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 21:08_________________________________________________

ooo... a ja właśnie kolegi moskala szukam, podobno posiadasz VAGa i mógłbyś sprawdzić co dolega w autku ? :) pobierasz jakieś opłaty ? :)

a tak poza tym chętnie pojawiłbym się na zlocie, jak rozumiem wtorek 19, konkretnie to będę chciał się też zjawić bo potrzebuję pomocy co opisuję tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_czyli_18t_i_kilka_problemow-t110341.0.html

:polew:no wal do moskala on zawsze chetnie zvaguje

Opublikowano

7 tysi jest optymalnie za DOBRZE wykonaną robotę

na bank też jest to taniej niż chciał CTVał :decayed::naughty:

Opublikowano

Jaki czas będzie kropka ??? Tak na poważnie bo albo jestem ślepy albo nie ma opisane :thumbdown:

tydzień :good:

musze se przypomnieć kiedy ci zgłaszałem do moderatora :mysli:

w zasadzie juz powinien ci zniknąć , moze faktycznie dali ci na tyle ile masz latek , jesli tak to zniknie ci gdzies w drugiej połowie lutego :decayed:

:blink: ja mam vaga ??? no w sumie mam ale w zasadzie raz go podpiąłem i okazało sie ,ze ze służbowego lapka nic nie zrobie :thumbdown:

a kto ci powiedział ze ja vaguje auta ??? totalna bzdura, poważnie , sam chciałbym zrobic logi i zabieram sie za to juz pół roku ale nikt nie chce mi tegoo zrobić :thumbdown:

podjedz na spota we wtorek do Arkadii tam napewno ktoś ci pomoże , najlepiej pytaj o nowego Pana Moderatora Nosfera , chłop uczynny , no i musi spłacać długi wdzięczności

Opublikowano

Siema stary wyjadaczu ... mo widziałem ale tera będzie :polew:

Siema stary zboku :hi: kiedy walimy ??? :kox:

a pamiętasz jak mu gadaliśmy to sie kórwa zapierał , ze hoho , a tu prosze w nowym roku jaka niespodzianka :kox:

Trza się umówić ..może pogadamy z Kali-m ??? ( cebula ze śledziem na zakąskę :good: )

Pewnie że pamiętam (jeszcze pamiętałem :polew: )

:polew: :polew: :polew: